Släpvagnar i Halmstad Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Halmstad Vi levererar där du bor

Släpvagn i Halmstad med bra utrustningsmöjligheter

För den som söker efter en släpvagn i Halmstad finns det idag fler alternativ än någonsin tidigare. En central fråga är vanligtvis om släpet bör vara utrustat med bromsar eller inte. Andra faktorer kan inkludera vad man önskar transportera samt vilken typ av extrautrustning man är intresserad av.Lång aluminiumbiltrailer svartlackerad med boggiaxel

Att välja den rätta släpvagnen i Halmstad

När du ska investera i en ny släpvagn i Halmstad erbjuder vi ett brett spektrum av val. Alltifrån de mest ekonomiska EU-trailrarna till bromsade varianter som hanterar de tyngsta lasterna. Att välja mellan bromsade och obromsade släpvagnar beror helt på dina unika behov.

De bromsade modellerna är idealiska för dig som behöver transportera tunga laster regelbundet, medan EU-trailrarna är perfekta för mindre, mer sporadiska transporter. Vad du än behöver, så kan vår sajt hjälpa dig att jämföra och hitta det mest lämpliga alternativet.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Halmstad och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Halmstad.


Båt bakom bil på båttrailer

Släpvagnar och tillbehör för alla behov i Halmstad

När det kommer till transportlösningar, förstår vi vikten av att ha rätt verktyg för jobbet. Vårt brett utbud av släpvagnar i Halmstad är skräddarsytt för att möta de mest skiftande transportbehoven, oavsett om du behöver frakta en bil, båt eller tung utrustning för entreprenad.

För att säkerställa att varje resa går smidigt, erbjuder vi också en rad tillbehör för våra släpvagnar. Dessa inkluderar allt från praktiska kåpor och vinschar till uppkörsramper och extra däck. Varje tillbehör är designat för att maximera din släpvagns funktionalitet och göra varje transportuppgift enklare och mer effektiv.