Entreprenadsläp aluminium När endast det bästa gäller

Entreprenadsläp aluminium När endast det bästa gäller

Kraftiga aluminium entreprenadsläp

Byggda för oömma miljöer och tuffa tag.

3s AlutrailersEntreprenadsläp
Bil med påkopplat entreprenadsläp med svart aluminiumkåpa

Högst upp på listan när hantverkaren skall välja

Entreprenadsläp byggda av aluminium som är extremt kraftiga och anpassade för att hantera extra tuffa miljöer. Axelallternativ finns upp till 1 800 kg och kan vägas in i valfri totalvikt utan extra kostnad.

Med ett helsvetsat chassi där durkbotten sömlöst övergår till sidolämmarna blir dessa entreprenadsläp av aluminium extra stabila och vridstyva. Detta gör dem idealiska för tunga laster och tuffa arbetsförhållanden. Utrustade med fällbara fram och baklämmar med kraftiga beslag och hjulhus försedda med längsgående avbärare för maximalt skydd. Det här är entreprenadsläp för den som ser seriöst på sin vagnpark.

3s AlutrailersEntreprenadsläp Boggi
Bil med aluminium entreprenadsläp och extra stor silverlackerad kåpa

Det självklara valet vid transport av tyngre laster

Våra starkaste entreprenadsläp någonsin är utrustade med kraftiga tandem- eller boggiaxlar och erbjuder axelalternativ upp till 3 500 kg. Du väljer själv vilken totalvikt som skall vägas in utan extra kostnad.

Med en räfflad aluminiumdurk som sträcker sig över både flakets botten och upp till sidorna, är dessa vagnar redo för intensiva arbetsförhållanden i tuffa miljöer. Alla våra aluminium entreprenadsläp kommer välutrustade som standard, inklusive skruvtipp, stödhjul och kraftiga hjulhus med sidoavbärare.