TrailerOnline.se På nätet sedan 2004

TrailerOnline.se På nätet sedan 2004

Kvalitetssläpvagnar - på nätet sedan 2004

Vår affärsidé är att kunna erbjuda högkvalitativa släpvagnar till bra priser. Vi samarbetar med större etablerade leverantörer och tillsammans med DB-Schenker levererar vi våra släpvagnar över hela landet.

Lastad släpvagn vid vattenbryn

Utbud, kvalité och pris

När du ska skaffa en släpvagn så står du inför flera frågor. Idag finns det så många olika modeller och märken, och användningsområden överlappar varandra.

Hos TrailerOnline.se så finner du inte bara ett stort utbud av släpvagnar, vi har även stor erfarenhet av olika slags släp samt deras för- och nackdelar. Vårt mål är att kunna erbjuda dig högsta kvalitet till bästa pris. Därför så jobbar vi aktivt med samarbeten med både etablerade och nyare leverantörer av släpvagnar.

Aluminium skotersläp bakifrån

Att välja rätt släpvagn

Vi tror att ett bra köp kommer till då kunden handlar medvetet. Därför försöker vi ge dig så detaljerad information som möjligt om varje produkt.

Det är dock mycket viktigt att du själv tänker igenom hur du ska använda släpet innan du ser närmre på de modeller som vi kan erbjuda. När du vet om släpet ska vara enbart för jord och plank eller om det t.ex. skall kunna alternera som skotersläp under vintern så blir det lättare för dig i ditt val att välja rätt släpvagn.

Rallybil på biltransport

Pålitliga och snabba leveranser

Då du har valt en släpkärra som passar dina behov så kommer du snart att kunna använda den. Eftersom vi jobbar med etablerade leverantörer så kan vi snabbt få fram den modell som du eftersöker.

Du kan själv välja om du vill hämta din trailer från ett lager eller om du vill att vi ska skicka den till dig. Leveranserna är säkra och smidiga, och vi försöker alltid vara flexibla för att möta dina krav vad gäller tidsplanering.

Mindre motorbåt på båttrailer

Vi hjälper dig gärna

Om du har frågor omkring en viss modell eller behöver hjälp med att komma fram till vilken typ av släp som du får använda så finns vi alltid här.

Kontakta vår kundservice, ingen fråga är för liten eller stor. Vi hjälper dig att tänka utanför lådan och hitta rätt släpvagn till rätt pris och som samtidigt erbjuder dig bästa möjliga funktion för dina behov.

Röd sportbil lastad på aluminium biltrailer

Företaget

Varumärket TrailerOnline samt handelsplatsen TrailerOnline.se ägs och drivs av företaget:

Retail Online Sweden AB
VAT/Moms SE556623726801

Lustgårdsgatan 20
112 51 Stockholm
Tel. 08-32 56 00
E-post. sales@retailonline.se