08-764 63 00
3s Alutrailers sätter ribban

Den svenska tillverkaren som specialiserat sig på att tillverka släpvagnar i aluminium. Här finns aluminiumsläpvagnar för alla typer av användningsområden och med ett stort urval av tillbehör. Utöver standardmodellerna bygger man olika typer av speciallösningar.

Lätta aluminiumsläpvagnar för den kvalitetsmedvetne hantverkaren eller den kräsne villaägaren. Välj bland mindre och större modeller vilka alla kommer rikligt utrustade i standardutförande.

Kraftiga entreprenadsläp i aluminium byggda för att klara av oömma miljöer och tuffa tag. Modeller finns från mindre enkelaxlade utförande ända upp till riktiga tungviktare med ståltorsions boggi.

Marknadens mest exklusiva och påkostade modellprogram, det självklara valet när det kommer till biltransporter. Starka och lätta biltrailer i aluminium med stora möjligheter till specialanpassning.

Lyxig, lätt och påkostad obromsad EU-Trailer i aluminium med genomtänkt design och funktion. Brett utbud av extrautrustning för individuell anpassning. Den medvetne villaägarens förstahandsval.

Moderna och innovativa skotersläp i aluminium för den som söker det allra bästa. Den lätta och stabila designen gör skotertransporten till ett nöje följt av avundsjuka blickar längs med vägarna.

Oavsett om du vill utgå ifrån ett standard aluminiumsläp eller har helt egna idéer så kan vi förverkliga dem. Med sin extremt höga kvalité och finish så är specialsläpen i aluminium det rätta valet.