Skotersläp aluminium Kungen på skogsvägarna

Skotersläp aluminium Kungen på skogsvägarna

Aluminium skotersläp med klass

Moderna och innovativa skotersläp i aluminium för den som söker det allra bästa. Den lätta och stabila designen gör skotertransporten till ett nöje följt av avundsjuka blickar längs med vägarna.

3s AlutrailersSkotersläp
Bil med silverlackerat aluminium skotersläp

Populärast i klassen med senaste tekniken

Populära skotersläp byggda i aluminium perfekta för transport av en eller två skotrar. Kommer med en 1 300 kg eller 1 500 kg axel med gummitorsion invägd i önskad totalvikt utan extra kostnad.

Alla skotersläpen har invändiga hjulhus täckta med glidplast som tillsammans med en flakbotten av tålig vattenbeständig plywood gör att skotern enkelt glider upp vid påkörning. Den fällbara baklämmen är försedd med plywood som fungerar som uppkörsramp. I standardutrustningen hittar vi rikligt med fästöglor, skruvtipp och ett höj och sänkbart stödhjul fram.

3s AlutrailersSkotersläp Boggi
Bil med stort hel lackerat svart aluminium skotersläp

Monster modellerna med obegränsade möjligheter

Extrema skotersläp i aluminium för dig med behov av att kunna transportera flera skotrar eller ATVs. Utrustade med par eller boggiaxel från 2 000 kg till 2 700 kg. Vägs in utan extra kostnad i valfri önskad totalvikt.

Skotersläpen för dig med högt ställda krav på lastutrymme och prestanda. Alla olika modeller kommer med en hög standardutrustning innefattande kraftiga dragbalkar, skruvtipp och stödhjul. Tack vare sina invändiga hjulhus blir skotersläpen trots sina enorma lastutrymmen lättdragna efter bilen. Stora möjligheter till specialanpassning helt efter egna önskemål och behov.