Obromsad båttrailer Perfekta valet för mindre båtar

Obromsad båttrailer Perfekta valet för mindre båtar

Funktionell obromsad båttrailer

Mindre båtar transporteras enkelt med en obromsad båttrailer. Populära välutrustade modeller redan från start gör dessa båttrailers till ett prisvärt val utan att pruta på kvalitén.

Tiki TrailerObromsad Båttrailer
Bil med obromsad båttrailer på väg ner i vattnet med mindre båt

Förstahandsvalet när det gäller obromsat

Någon av Tikis obromsade båtsläp är ett bra val om du har en lättare mindre båt som behöver transporteras. Totalvikten är antingen 600 eller 750 kg beroende på vald modell.

Alla obromsade båtsläpvagnar från Tiki levereras kompletta att direkt tas i bruk. I grundutrustningen ingår ett justerbart vinschtorn med säkerhetsvinsch och ett höj och sänkbart stödhjul fram. Släpvagnarna är galvaniserade och har vattenresistenta hjullager.

Majava TrailerObromsad Båttrailer
Bil med mindre obromsad båttrailer

Beprövade och populära vagnar

Majava har utrustat alla sina obromsade båttrailers med bladfjädring vilket ger effektiv stabilitet på vägarna. Totalvikten är 750 kg på alla modeller vilket är den högsta tillåtna för en obromsad båttrailer.

Alla båtsläpen är galvaniserade och har vattenresistenta hjullager. Den bakre belysningen är även uppfällbar för att undvika kontakt med vattnet vid lastning. Som standard ingår även ett komplett justerbart vinschtorn med vinsch.