Proffssläp Funktionella och tillförlitliga

Proffssläp Funktionella och tillförlitliga

Bromsade släpvagnar för proffs

Populära välbyggda galvaniserade släpvagnar.

Tiki TrailerProffssläp
Bil med mindre öppen släpvagn

Klassisk modell uppskattad bland hantverkare

Bromsade galvaniserade proffssläpvagnar avsedda för alldagliga behov. Beroende på modell erbjuds som standard totalvikter från 750 kg upp till 1 600 kg. Kan även fås invägd i valfri totalvikt om så önskas.

Tiki Trailers proffssläp har en genomtänkt konstruktion försedd med en kraftig dragstång och helsvetsad ram. Hjulhusen och sidolämmar är elförzinkade och både fram och bakläm är fäll och avtagbara. Alla släpvagnar är rikligt utrustade med fästöglor, tipp och stödhjul fram. En pålitlig modellserie från Tiki Trailer som levererar det den utlovar.

Majava TrailerProffssläp
Släpvagn med vit jaxalkåpa

Byggd för tuffa miljöer med högt ställda krav

Galvaniserade bromsade proffssläpvagnar med bladfjädring lämpliga för blandade transporter. Totalvikter som standard från 1 000 kg upp till 1 350 kg. Släpvagnarna kan även vägas in i valfri totalvikt om så önskas.

Majava Trailers proffssläp har ett helsvetsat chassi och en flakbotten av slitstark vattenbeständig plywood. Både fram och bakläm är fällbara och den bakre lämmen är plywoodbeklädd för att underlätta vid uppkörning av t.ex. skoter eller ATV. Levereras som standard med fästöglor, tipp och ett höj och sänkbart stödhjul.