Entreprenadsläp proffs Kraftfulla vagnar för yrkesfolk

Entreprenadsläp proffs Kraftfulla vagnar för yrkesfolk

Entreprenadsläp för tyngre laster

Galvaniserade proffssläpvagnar med maximal lastförmåga.

Tiki TrailerEnreprenadsläp
Bil med entreprenadsläp lastad med högt gods

Stabil trotjänare som inte gör någon besviken

Extra kraftiga entreprenadsläp från Tiki Trailer är ett utmärkt val för dig med större transportbehov. Beroende på modell kan totalvikterna nå upp till 2 100 kg. Om så önskas kan vi även ordna med valfri totalvikt.

Entreprenadsläpen är helsvetsade och har en kraftig flakbotten av vattenbeständig plywood. Tack vare deras tandemaxel säkerställs en mjuk färd på vägarna. De har rejält dimensionerade dragstänger och tåliga hjulskärmar, samt fällbara och avtagbara lämmar både fram och bak. Alla entreprenadsläpvagnar från Tiki Trailer kommer standardutrustad med fästöglor, skruvtipp och stödhjul.

Tiki TrailerHögbyggd
Högbyggd entreprenadsläpvagn som lastas med gaffeltruck

Funktionell och anpassningsbar för de flesta uppdragen

Tiki Trailers högbyggda modeller passar utmärkt för lastning av gods med gaffeltruck. Totalvikterna når upp till 3 500 kg och om så önskas kan de även vägas in i valfri totalvikt.

De imponerande stora högbyggda släpvagnarna har sidolämmar som både är fällbara och avtagbara, vilket underlättar sidolastning. De har ett helsvetsat, varmförzinkat chassi och ett flak av väderbeständig laminerad plywood med invändiga lastöglor runt om.

Tiki TrailerKabeltrailer
Två kabeltrummor

Oumbärlig vid kabelhantering

Specialsläpen som transporterar kabeltrummor med storlek upp till K24. Totalvikter mellan 1 500 och 3 500 kg. Vid behov kan kabelsläpen vägas in i annan valfri vikt.

De här specialsläpen som är avsedda för att transportera kabeltrummor har en galvaniserad ramkonstruktion med tillhörande v-formade dragstänger. På och avlastning av trummor genomförs enkelt med hjälp av det tippbara stativet och dess tillhörande vinsch. Alla kabelsläp levereras kompletta med avtagbar låda, stödben bak samt extra kraftigt höj och sänkbart stödhjul fram.

Tiki TrailerReklamtrailer
Display släpvagn med nedfällda stödben

Förflytta ditt budskap vart som helst

Specialsläp byggda för att kunna fungera som mobila annonseringstavlor. Displaysläpen är obromsade släpvagnar med en totalvikt på 750 kg.

Rejält tilltagen helsvetsad ram som står emot rostangrepp bra tack vare sin varmförzinkade beläggning. Displaysläpen har både stödhjul och justerbara teleskopstödben runt om för att kunna stå stadigt uppställd även på ojämna underlag. Kommer med LED-positionsljus samt 7-polig anslutningskontakt som standard.

DebonHydrauliska Tippsläp
Släpvagn med hydraultipp i uppfällt läge

Ett måste för effektiv hantering av schaktmassor

Debons hydrauliska tippsläp finns i flera olika utföranden med totalvikter som sträcker sig från 1 500 kg upp till 3 500 kg. Om det behövs kan de även vägas in med valfri totalvikt.

Debons tippsläp är utrustade med en hydraulisk el-styrning och levereras komplett med batteri. Beroende på modell finns utförande både som 1-vägs eller 3-vägs tipp. Alla tippsläpen har ett galvaniserat chassi och avtagbara bak- och sidolämmar i aluminium. För att klara högre belastningar är stödhjulet fram extra kraftigt.

Majava TrailerEnreprenadsläp
Entreprenadsläp med nätgrind

Beprövade finska vagnar med prestanda som levererar.

Multi-funktionella entreprenadsläp från Majava Trailer är designade för tyngre laster och transporter av mindre maskiner eller fordon. Totalviktern upp till 2 700 kg som även kan vägas in med valfri totalvikt om så önskas.

Majava Trailers entreprenadsläp har ett helsvetsat, varmförzinkat chassi. Standardutrustningen är omfattande och inkluderar stödben bak, kraftiga hjulhus, fästöglor både inuti och runt om vagnen samt ett höj- och sänkbart stödhjul fram.