Obromsade släpvagnar Perfekta valet för enklare transporter

Obromsade släpvagnar Perfekta valet för enklare transporter

Populära obromsade släpvagnar

Galvaniserad obromsad EU-trailer i proffsutförande. Extremt populära modeller lämpade för både yrkesfolk med enklare transportbehov samt för hemma användaren med högt ställda krav.

Tiki TrailerEU-Trailer
Bil med obromsad släpvagn lastad med byggmaterial

Hög finish och genomtänkt design utan bromsar

Välbyggda obromsade släpvagnar från Tiki som finns i flera olika utföranden. Alla släpvagnarna har en totalvikt på 650 kg eller 750 kg.

Chassit består av en kraftig galvaniserad ram med v-formade dragstänger för bästa stabilitet. En flakbotten av vattenbeständig plywood garanterar lång livslängd även vid hård hantering. Rikligt utrustade med plåtskärmar, fäll och avtagbara lämmar, tipp och stödhjul fram.

Tiki TrailerEU-Trailer Pro
Bil med obromsad släpvagn med svart jaxalkåpa

Rätta valet för obromsad vagn i tuffa miljöer

Extra kraftiga obromsade modeller från Tiki som är byggda för att tåla miljöer som ställer höga krav. Alla PRO modellerna har en totalvikt på 750 kg och har en extra kraftig bladfjädring och kulhandske monterad.

Utöver tipp och stödhjul fram så ingår även förstärkta C-däck och sidesteps som standard på dessa modeller. Anpassa vagnen för din behov med t.ex. kåpa eller kapell.

Majava TrailerEU-Trailer
Obromsad släpvagn med nätgrind

Obromsade vagnar med mjuk körstil

Obromsade släpvagnar med bladfjädring för bästa komfort på vägarna. Alla modeller är invägda på 750 kg vilket är den maximala totalvikten för en obromsad släpvagn.

Majavas obromsade släpvagnar är helsvetsade och har varmförzinkats för att effektivt skydda mot rostangrepp. Vagnarna har ett halkfritt flak av vädertålig laminerad plywood och både invändiga och utvändiga fästpunkter för att underlätta vida surrning av last. De flesta modeller har även en tipp och ett höj och sänkbart stödhjul som standard.