Skåpsläp Mobila förråd som lastar det mesta

Skåpsläp Mobila förråd som lastar det mesta

Skåpsläp för täckta transporter

Lasta och lossa enkelt, den perfekta vagnen för uthyrningsverksamhet.

DebonSkåpsläp
Bil med skåpsläp som har öppen sidodörr

Bästa valet för flexibla transporter och enkel lastning

Skåpsläpen från Debon är det perfekta valet för den som söker ett heltäckt släp. De finns tillgängliga i utföranden med både enkel- och tandemaxlar med totalvikter upp till 3 500 kg som standard. De kan även vägas in med valfri totalvikt om så önskas.

Debons skåpsläp är utrustade med en varmförzinkad ram och kraftiga dragbalkar för att säkerställa en stabil konstruktion. Beroende på vilken modell du väljer innefattar standardutrustningen invändig takbelysning, en kombiramp bak med dörrfunktion, stödben och stödhjul.

Tiki TrailerRastvagn
Stolar och bord inuti rastvagn

Trivsammare arbetsplats

Här hittar du rastvagnar designade för att skapa en trygg och bekväm miljö oavsett väder och vind. Oavsett om du söker en enkel plats för lunchpausen eller ett mobil byggledarkontor är vi säkra på att vi har en lösning för dig.

Varje vagn är noggrant konstruerad med kvalitet, säkerhet och användarvänlighet i fokus. Målet är att du ska kunna utföra ditt jobb så effektivt och bekvämt som möjligt. Utforska våra olika modeller och hitta din perfekta mobil arbetsplats redan idag!

Tiki TrailerSkåpsläp
Bil som drar ett obromsat vit skåpsläp

Optimala vagnar för täckta transporter av lättare gods

De obromsade skåpsläpen från Tiki Trailer är både praktiska och pålitliga, perfekta när det finns behov av en heltäckande släpvagn.

Tiki Trailers skåpsläp är elförzinkade vilket ger ett bra skydd mot rost. Den obromsade axeln på 750 kg har en bladfjädring som garanterar att släpvagnen följer dragbilen mjukt även under sämre vägförhållanden.

Lastning och lossning underlättas av den inbyggda kombirampen bak och stödbenen som säkerställer att vagnen står stabilt.