Leverans Hämta själv eller få släpet levererat

Leverans Hämta själv eller få släpet levererat

Raka vägen fram

Vi erbjuder snabba leveranser av våra släpvagnar över hela Sverige i samarbete med DB Schenker. För de som föredrar det finns även möjlighet att själv hämta sin släpvagn direkt från lager eller fabrik.


Välj vad som passar dig bäst

När du beställer kan du välja mellan att själv hämta din nya släpvagn direkt från lager eller att få den levererad till en närliggande DB Schenker-terminal. Om du har möjlighet att själv lossa vid leverans kan DB Schenker även leverera den fram till din adress.

Vissa av våra släpvagnar kan av olika skäl inte skickas, vilket innebär att avhämtning direkt från lager är det enda tillgängliga alternativet. På varje enskild produktsida hittar du information om vilka leveransalternativ som gäller för just den modellen.


Hämta på lager

Att hämta själv från lager kostar inget.
Så snart vi meddelat att din släpvagn är klar för avhämtning är du välkommen att hämta din nya släpvagn vid en tidpunkt som passar dig.

Aktuellt lager varierar beroende på släpvagnens fabrikat:

Hämta på DB Schenker terminaler

Kostnaden för att få din släpvagn levererad till en närliggande DB Schenker terminal för avhämtning varierar beroende på släpvagnens fabrikat.

Släpvagnar från 3s Alutrailers
Luleå, Timrå, Umeå, Örnsköldsvik 2 680 kr
Borlänge, Karlstad, Nybro, Stockholm, Västerås, Örebro 3 680 kr
Borås, Gävle, Göteborg, Hultsfred, Jönköping, Linköping, Skara, Vänersborg, Östersund 4 680 kr
Halmstad, Helsingborg, Malmö, Värnamo, Växjö, Önnestad 5 680 kr

Släpvagnar från Tiki Trailer, Majava Trailer och Debon
Borlänge, Borås, Göteborg, Hultsfred, Jönköping, Karlstad, Linköping, Nybro, Skara, Stockholm, Vänersborg, Värnamo, Västerås, Växjö, Örebro 2 680 kr
Halmstad, Helsingborg, Malmö, Timrå, Önnestad 3 680 kr
Gävle, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik 4 680 kr
Luleå, Östersund 5 680 kr

Leverans med DB Schenker fram till egen adress

Leverans till din egen adress offereras för godkännande vid beställningstillfället. Observera att leverans endast kan ske inom fastlandet.

Vid leverans till egen adress måste du som kund själv kunna lasta av släpvagnen med gaffeltruck, chauffören har ingen möjlighet att lossa godset.

Om ingen finns på plats eller om det saknas möjlighet att lossa godset vid leveranstillfället, kommer släpvagnen att returneras till DB Schenkers terminal. En ny utkörningsavgift samt eventuell lageravgift kommer då att faktureras till dig.


Specialtransport

För släpvagnar vars dimensioner är för stora för vanlig transport (t.ex. för höga eller för breda), kan specialtransport komma att behövas. Denna typ av transport innebär att vi antingen kan dra släpvagnen bakom en bil till önskad leveransadress, eller om möjligt skicka den på en öppen lastbil.

Alla sådana transporter offereras för godkännande innan släpvagnen levereras. I kassan när du slutför din beställning kan du se vilka leveransalternativ som är tillgängliga för respektive modell.