Biltrailer proffs Säkra och stabila biltransporter

Biltrailer proffs Säkra och stabila biltransporter

Biltrailer för entusiasten

Praktiska och funktionella biltrailer i galvaniserat stål. Prisvärda och välutrustade modeller som lämpar sig perfekt både till proffsbruk och för den seriöse motorsport entusiasten.

DebonBiltrailer
Bil som drar öppen biltrailer med lastad bil

Specialdesignad biltrailer i skåputförande

Debon tillverkar biltrailers som balanserar kraftfull prestanda, elegans och mångsidighet vilket gör dem idealiska för ett brett utbud av transportbehov. Med robusta axlar utrustade med Pullman 2-fjädring levereras en ojämförlig smidig gång och stabil kontroll även under utmanande förhållanden.

Biltrailer som är rikligt utrustad från grunden med innovativa lösningar för att underlätta lastning och transport. Att välja Debon är det självklara valet för bilsportentusiaster som värdesätter prestanda och kvalitet.

Tiki TrailerBiltrailer
Bil som drar öppen biltrailer med lastad bil

Kostnadseffektiva biltransporter på rätt sätt

Med en biltrailer från Tiki Trailer går transporten av bilen utan problem. Beroende på modell är biltransportsläpen bestyckade med antingen en enkel eller paraxel och med totalvikter från 1 600 kg upp till 3 500 kg. Alla modeller kan även vägas in i valfri totalvikt om så önskas.

De olika biltransportsläpen från Tiki Trailer riktar sig både till hobby entusiasten och den mer seriöse bilsports utövaren. Gemensamt för alla modeller är en generös standardutrustning som t.ex. rikligt med fästpunkter runt om och ett höj och sänkbart stödhjul fram.