Släpvagnar i Växjö Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Växjö Vi levererar där du bor

Upptäck kraftfulla och hållbara släpvagnar i Växjö

För att hitta en verkligt kraftfull och hållbar släpvagn i Växjö behöver du inte leta längre än vårt omfattande utbud. Vi erbjuder allt från robusta entreprenadsläp som klarar av flera ton till prisvärda obromsade EU-trailrar. Förutom våra släpvagnar kan du också utforska vår imponerande samling av spännande extrautrustning.Bil släpvagn på väg med molnig bakgrund

Släpvagnsköp i Växjö enkelt och effektivt

Beställ din släpvagn i Växjö direkt via vår webbplats. Vi erbjuder släpvagnar från världens mest kända och pålitliga tillverkare och garanterar snabb leverans över hela Sverige. Om du känner dig osäker på vilken modell som passar dig bäst, kan våra experter guida dig till det perfekta valet.

Vi har ett brett sortiment av släpvagnar, inklusive EU-trailrar och bromsade släp, som uppfyller diverse transportbehov. De varierar i lastkapacitet, pris och underhållskrav. Valet av modell beror på dina specifika behov. För dem som främst vill transportera skotrar och fyrhjulingar är skotersläp ett optimalt val. Naturligtvis kan dessa även användas för att transportera andra föremål, såsom trädgårdsavfall och byggmaterial.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Växjö och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Växjö.


Släpvagn med skoter på sig i snölandskap

Entreprenadsläp i Växjö för tunga projekt

Behöver du en släpvagn i Växjö speciellt anpassad för entreprenadbruk? Då bör du överväga ett entreprenadsläp. Även om de är dyrare, erbjuder de en oöverträffad lastkapacitet, vilket gör dem idealiska för att transportera tunga objekt som väger flera ton.

Glöm inte att utforska vårt sortiment av tillbehör. Med rätt tillbehör kan du anpassa ditt släp för en rad olika projekt. Vi erbjuder även kåpor och lås som effektivt skyddar både din släpvagn och din last.