Släpvagnar i Västerås Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Västerås Vi levererar där du bor

Enkelt val av släpvagnar i Västerås

Upptäck hur smidigt det är att hitta den perfekta släpvagnen i Västerås med vår hjälp. Vår breda samling innefattar entreprenadsläp, både obromsade och bromsade alternativ, samt båttrailrar. Välj mellan aluminiumsläp och modeller av galvaniserat stål, tillsammans med ett omfattande urval av smarta tillbehör som underlättar lastningen.Släpvagn bakom personbil med blå plasthuv i skog

Hitta rätt släpvagn i Västerås

På vår webbplats kan du enkelt finna en släpvagn i Västerås som uppfyller dina behov. Vi erbjuder flera kategorier för att tillgodose olika ändamål. Om du är en privatperson som söker en släpvagn för transport av exempelvis trädgårdsavfall, kan en bromsad släpvagn eller en EU-trailer vara det bästa valet. Medan bromsade släpvagnar har en högre lastkapacitet, erbjuder EU-trailers lättare hantering eftersom de inte kräver registrering eller fordonsskatt.

För dem som är i behov av en båttrailer eller biltrailer, har vi också det i vårt sortiment. Våra släpvagnar, tillverkade i galvaniserat stål, kommer från pålitliga producenter. Innan köp är det viktigt att se till att släpvagnens vikt och lastkapacitet matchar dina behov, och att den bil du använder för att dra släpet kan hantera både släpets vikt och last.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Västerås och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Västerås.


Svartlackerad aluminiumsläpvagn framför fabriksbyggnad

Maskintrailers i Västerås för krävande entreprenadbehov

Är du i behov av en robust släpvagn i Västerås, särskilt avsedd för entreprenadarbeten? Då bör du rikta in dig på maskintrailers. Med sådana släpvagnar kan du enkelt och säkert transportera flera tusen kilo dagligen, utan att oroa dig för för tidigt slitage eller rostbildning.

För att ytterligare anpassa och förbättra din trailer finns det en rad tillbehör att välja mellan i vårt sortiment. Allt från skyddande kåpor som håller din last säker, till praktiska sänkningssatser för ökad funktionalitet. Välj de komponenter som passar ditt unika behov bäst.