Släpvagnar i Uppsala Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Uppsala Vi levererar där du bor

Extrautrustning och släpvagnstillbehör i Uppsala

Om du har skaffat en släpvagn i Uppsala och söker efter extrautrustning, har vi det du behöver. Vi samarbetar med välkända tillverkare för att erbjuda ett brett utbud av släpvagnar och tillbehör. Oavsett om du behöver en ny EU-trailer, bromsad släpvagn, båtvagn eller något annat, så har vi det du söker.Släpvagn i aluminium bakom personbil i vintermiljö

Släpvagnar och tillbehör i Uppsala

När du vill förbättra din släpvagns funktioner eller utseende i Uppsala har vi allt du behöver online. Oavsett om det är praktiska tillbehör som hydrauliska pumpar, skyddande nätgrindar eller säkerhetsförbättrande lås och vinterdäck, så finns allt i vårt omfattande sortiment. Så istället för att tråla igenom flera sajter eller butiker, kan du med några klick här hos oss hitta exakt vad du behöver.

Men vi är mer än bara tillbehör. För den som söker en helt ny släpvagn i Uppsala erbjuder vi ett brett spektrum av alternativ. Från robusta entreprenadsläp för de tyngre jobben, till smidiga EU-trailrar för lättare transporter. Inte att förglömma våra specialdesignade skotersläp, perfekta för att transportera skotrar och fyrhjulingar. Och för den miljömedvetna, erbjuder vi även högeffektiva aluminiumsläp som optimerar bränsleförbrukningen.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Jetski på jetskitrailer på väg upp ur vattnet dragen av personbil

Entreprenadsläps toppval för tunga transporter

Bland våra entreprenadsläp hittar du några av de kraftfullaste släpvagnarna som finns på marknaden. Dessa är specialdesignade för att hantera de mest krävande uppgifterna inom byggbranschen, säkerställande att du kan klara av även de tuffaste jobben med lätthet.

Med en maskintrailer eller entreprenadsläp från vårt sortiment garanteras du en produkt som håller för dagligt bruk i många år. De är det optimala valet när det kommer till att frakta tunga maskiner, med vikter som sträcker sig upp till flera tusen kilo.