Släpvagnar i Umeå Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Umeå Vi levererar där du bor

Optimera ditt släpvagnsköp i Umeå

När du investerar i en släpvagn i Umeå är det alltid klokt att komplettera med extrautrustning för en smidigare lastning och transport. Hos oss finner du ett omfattande utbud av tillbehör. Vad gäller själva släpvagnarna har vi allt från EU-trailers till entreprenadsläp, samt båt- och bilsläp för dina behov.Liten aluminumsläpvagn med silverlackerad kåpa bakom ATV

Gör rätt val av släpvagn och tillbehör i Umeå

Innan du investerar i en släpvagn i Umeå, se till att du är väl informerad om dina behov och vilken släpvagn som bäst uppfyller dem. För den medelstora lastaren kan en EU-trailer vara det bästa valet, eftersom den är lätt att hantera och inte kräver några extra kostnader som skatter och registrering. Dess brist på bromsar innebär dock en mindre lastkapacitet jämfört med bromsade släpvagnar.

För dem som behöver hantera tyngre laster erbjuder bromsade släpvagnar en större lastkapacitet. Men tänk på att regelbundet underhåll, som att besiktiga bromsarna, är nödvändigt. Utöver valet av släpvagn, se till att utforska vårt omfattande sortiment av tillbehör för att anpassa din släpvagn efter dina specifika behov.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Umeå och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Umeå.


Släpvagn lastad med tegelstenar framför vindkraftverk

Entreprenadsläp i Umeå

För yrkesverksamma inom entreprenad och industri är det avgörande att ha utrustning som håller måttet. Med tunga maskiner och utrustning krävs en släpvagn som kan tåla påfrestningarna. Maskintrailers och entreprenadsläp i Umeå är särskilt konstruerade för att klara av dessa krav med en imponerande lastkapacitet och robust konstruktion.

Utöver att hantera tunga laster är dessa släpvagnar byggda för att motstå hårda väderförhållanden, stötar och slag. Så om du jobbar inom entreprenadsektorn och behöver en pålitlig partner för ditt arbete på vägen, är vårt utbud av entreprenadsläp i Umeå värt att utforska.