Släpvagnar i Uddevalla Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Uddevalla Vi levererar där du bor

Hitta enkelt din perfekta släpvagn i Uddevalla

Upptäck smidigheten med att snabbt hitta den bästa släpvagnen i Uddevalla hos oss. För dig som är involverad inom entreprenadbranschen erbjuder vi entreprenadsläp av världsklass. Vårt sortiment inkluderar även bromsade släpvagnar, EU-trailrar och skotersläp tillverkade både i aluminium och varmgalvaniserat stål.Profilsläpvagn i aluminium i vintermiljö

Skaffa en egen släpvagn i Uddevalla för flexibel transport

Är det dags att investera i en släpvagn i Uddevalla? Börja med att utforska vårt breda sortiment. Oavsett dina behov, från robusta maskintrailrar för entreprenadjobb till praktiska skotersläp för ditt vinteräventyr, har vi något för dig. Aluminiumvarianten erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som den sparar på bränslekostnaderna tack vare dess lätta vikt.

Att äga en egen släpvagn i stället för att ständigt hyra en medför många fördelar. Inte bara blir det ekonomiskt fördelaktigt i längden, utan det ger också en frihet att transportera det du behöver när du behöver det, utan extra krångel. Utforska våra alternativ och hitta den perfekta modellen för dig idag.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Vänersborg och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Vänersborg.


Liten båt dragen av personbil på mindre båttrailer vid kaj

Maximera din släpvagn med rätt tillbehör

Att investera i en släpvagn är bara början. För att verkligen anpassa den till dina specifika behov finns en mängd tillbehör att överväga. Från grundläggande tillval som lås och vinterdäck till mer specialiserade tillbehör som ramper och vinschar, kan rätt extrautrustning göra varje transport enklare och mer effektiv.

Vare sig det handlar om att säkra din last med kåpor och nätgrindar eller att göra lastningen smidigare med hjälp av sänkningssatser, har vi allt du behöver. Utforska vårt omfattande sortiment av tillbehör och hitta de perfekta komplementen till din släpvagn.