Släpvagnar i Trollhättan Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Trollhättan Vi levererar där du bor

Mångsidigt utbud av släpvagnar i Trollhättan

Upptäck vårt omfattande sortiment av släpvagnar för olika ändamål och behov. Om du letar efter en släpvagn i Trollhättan har vi allt från båttrailrar till entreprenadsläp tillgängliga. Vårt utbud inkluderar modeller från flera välkända tillverkare samt de bästa tillbehören som gör lastning och lossning enklare och smidigare.Personbil med mindre släpvagn utrustad med blå plastkåpa i hötmiljö

Rätt val för transportbehov i Trollhättan

När du söker en lämplig släpvagn för privat bruk i Trollhättan har du många alternativ. Vi erbjuder både EU-trailrar, vilka är obromsade och kräver minimalt underhåll, samt bromsade släpvagnar som hanterar större laster men behöver regelbundet bromsunderhåll. Dessa två alternativ täcker de flesta transportbehov och är bland de mest flexibla.

För den som vill transportera skotrar, fyrhjulingar eller liknande fordon finns våra specialiserade skotersläp. Oavsett ditt val av släpvagn garanterar vi kvalitetsmaterial som aluminium och galvat stål. Och om ditt fokus ligger på båt- eller biltransporter, kika in under våra kategorier för båttrailrar och biltrailrar, där vi erbjuder flera modeller anpassade efter olika behov.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Vänersborg och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Vänersborg.


Båt med utombordare lastad på båttrailer efter personbil

Anpassa ditt släpval för tunga maskiner

Transport av tunga maskiner ställer speciella krav på utrustningen. Därför, om du ska frakta saker som mingrävare eller Bobcats, är entreprenadsläp eller så kallade maskintrailrar ditt bästa alternativ. Dessa släpvagnar är skräddarsydda för att hantera tyngre laster, vilket garanterar säker och effektiv transport.

Men att bara välja rätt släpvagn är bara början. För att anpassa släpvagnen optimalt till dina specifika behov bör du överväga de olika tillbehören som finns tillgängliga för varje modell. Rätt tillbehör kan inte bara underlätta lastning och lossning, utan även öka släpvagnens livslängd och skydda din last under transport.