Släpvagnar i Täby Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Täby Vi levererar där du bor

Din skräddarsydda släpvagn i Täby

Välj en släpvagn i Täby som passar perfekt för dina behov. För privatpersoner erbjuder vi enastående mångfald med ett av marknadens största sortiment av EU-trailrar och bromsade släpvagnar. Vår samling inkluderar även omfattande alternativ inom entreprenadsläp och extrautrustning för att säkerställa att du hittar det du behöver.Blå kåpa på släpvagn bakom personbil i höstmiljö

Hitta den perfekta släpvagnen i Täby

Om du bor i Täby och letar efter den perfekta släpvagnen för dina behov, har vi det du söker. Vare sig det handlar om att transportera trädgårdsavfall, tunga maskiner eller din båt, finns det en lösning för dig. EU-trailrar och bromsade släpvagnar passar utmärkt för diverse transporter, medan våra aluminiumsläpvagnar kombinerar bränsleeffektivitet med miljövänlighet, tack vare deras 100% återvinningsbarhet.

För de med mer specifika behov har vi ett brett utbud av entreprenadsläp från ledande tillverkare, perfekt för att transportera tunga föremål. Och för båtägare erbjuder vi en mängd båtsläp för att underlätta transport och vinterförvaring av din båt. Vad du än behöver, hittar du det här hos oss.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Närbild på båt bakifrån lastad på båttrailer

Anpassa din släpvagn i Täby med kvalitetstillbehör

Att skräddarsy din släpvagn med rätt extrautrustning är enkelt med vårt utbud i Täby. Oavsett om du behöver en robust kåpa, nätgrindar för att säkra din last, eller praktiska uppkörsramper för smidig lastning av fordon, har vi lösningen för dig.

Bland våra tillbehör hittar du också sänkningssatser för justerbar höjd, olika låslösningar för ökad säkerhet, och andra användbara produkter som förbättrar din upplevelse med släpvagnen. Allt för att din transport ska bli så smidig och säker som möjligt.