Släpvagnar i Sundsvall Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Sundsvall Vi levererar där du bor

Hitta din perfekta släpvagn i Sundsvall

Oavsett dina transportbehov, är det enkelt att hitta en tillfredsställande släpvagn i Sundsvall hos oss. Vårt utbud inkluderar både robusta entreprenadsläp för krävande arbete och prisvärda EU-trailrar som passar trädgårdsprojekt hemma. Dessutom erbjuder vi ett brett sortiment av extrautrustning för alla våra modeller.Högbyggd släpvagn lastad med virke

Kvalitet och variation för alla behov i Sundsvall

För att säkerställa att du får rätt släpvagn för dina behov i Sundsvall bör du vara medveten om vilka egenskaper som är viktiga för dig. De material som våra släpvagnar är tillverkade av, såsom aluminium och galvaniserat stål, garanterar hållbarhet och skydd mot korrosion. Våra obromsade släpvagnar är idealiska för mindre arbetsprojekt eller för enkel transport av varor som flaskor till återvinningen.

För de som har behov av att transportera tyngre laster erbjuder vi bromsade släpvagnar som kombinerar säkerhet med hög kapacitet. Utöver detta har vi även maskintrailrar och entreprenadsläp för de mer krävande projekten. För att komplettera ditt släpval erbjuder vi också en rad tillbehör, allt från grindar till ramper och olika typer av kåpor.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Timrå och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Timrå.


Högbyggd släpvagn på brädgård lastad med truck

Släpvagnar för fordonstransport - Från biltrailers till aluminiumskotersläp

Om det är en biltrailer du är ute efter, erbjuder vi ett brett sortiment av olika modeller för att passa dina behov. Inte bara det, för dig som är båtägare har vi släpvagnar som underlättar både långa transporter och sjösättningar.

Behöver du en lösning för att transportera skotrar eller fyrhjulingar? Då bör du titta på våra skotersläp, särskilt de tillverkade av aluminium. Med dess bränsleeffektivitet och långa livslängd, är ett aluminiumsläp ett idealiskt val för de som vill ha en långvarig och ekonomisk investering.