Släpvagnar i Stockholm Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Stockholm Vi levererar där du bor

Ditt val av släpvagn i Stockholm

För dig som letar efter en släpvagn i Stockholm har vi ett flertal intressanta modeller att erbjuda. Vår kollektion inkluderar entreprenadsläp, skotersläp, båtsläp samt både bromsade och obromsade släpvagnar. Glöm inte att även utforska vårt utbud av extrautrustning som är skapad för att göra transport och lastning så enkelt som möjligt.Liten släpvagn lastad med lövsäckar

Ditt val av släpvagn i stockholm

Letar du efter den rätta släpvagnen i Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av släpvagnar för alla typer av behov och tillfällen. Vare sig du letar efter en bromsad eller obromsad variant, har vi något för dig. Den förstnämnda hanterar tyngre transporter medan den andra är mer ekonomisk och kräver mindre underhåll.

Inte nog med det, för att göra din upplevelse ännu bättre erbjuder vi en mängd olika tillbehör som kåpor, vinschar, och uppkörsramper. Perfekt för att underlätta lastning och lossning. Och om du arbetar inom entreprenadsektorn och behöver frakta tunga maskiner, då är vår maskintrailer precis vad du letar efter.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Jetski på trailer sedd från sidan vid kaj

Optimala transportlösningar för ditt fordon

Behöver du en säker och effektiv lösning för att transportera ditt fordon? En biltrailer är svaret. Oavsett om du behöver förflytta din bil över stora avstånd eller bara till närmsta verkstad, garanterar en biltrailer att din bil kommer fram oskadd. Men vi erbjuder inte bara lösningar för bilägare.

För båtägare har vi ett brett utbud av båttrailrar och båtvagnar. Beroende på storlek och typ av båt, kan du vara säker på att hitta den rätta trailern för dina behov hos oss. Och för de som äger skotrar eller fyrhjulingar, har vi specialdesignade skotersläp som garanterar en smidig transport.