Släpvagnar i Solna Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Solna Vi levererar där du bor

Hitta din nya släpvagn i Solna

Här är det enkelt att snabbt hitta din nya släpvagn i Solna. Vårt sortiment inkluderar det bästa inom släpvagnar och vi har etablerade samarbeten med flera välkända tillverkare. Välj mellan entreprenadsläp, släpvagnar för bilar och båtar, samt prisvärda och praktiska EU-trailrar. Vi har även ett komplett sortiment av extrautrustning för att möta dina behov.Öppen släpvan lastad med byggmaterial bakom skåpbil på arbetsplats

Guiden för att välja rätt släpvagn i Solna

När du söker efter en släpvagn i Solna är det viktigt att ha en klar bild av dina behov, särskilt när det gäller lastkapacitet. Modeller som EU-trailrar erbjuder en kostnadseffektiv och underhållssnål lösning men kommer med begränsningar i lastkapacitet jämfört med bromsade släpvagnar. Genom att jämföra olika bromsade släpvagnar kan du hitta en som matchar dina behov och budget.

Utöver basmodellen kan extrautrustning ge ditt släp mer funktionalitet och effektivitet. Uppkörsramper, nätgrindar, lås, reservhjul och kåpor är bara några av de tillägg som kan förbättra din släpvagnsupplevelse. Genom att anpassa ditt släp efter dina specifika behov säkerställer du att du får ut det mesta av din investering.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Minigrävare på väg ner från maskintrailer dragen av svart pickup

Släpvagnar för varje behov - Från båtar till tunga laster

För båtägare finns det speciella behov när det kommer till att transportera deras älskade fartyg. Valet mellan en båtvagn och en båttrailer beror på hur långa avstånd du behöver köra och i vilken hastighet. En båtvagn är idealisk för korta sträckor, som att förflytta båten till närmaste sjö eller hamn. För längre resor, där högre hastigheter kan vara nödvändiga, är en båttrailer det bästa valet.

Men vårt utbud stannar inte där. För de som behöver transportera bilar, skotrar eller till och med hantera stora entreprenadprojekt erbjuder vi biltrailrar, skotersläp och robusta entreprenadsläp, anpassade för de mest krävande lasterna.