Släpvagnar i Sollentuna Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Sollentuna Vi levererar där du bor

Ditt val av släpvagn i Sollentuna

Om du har beslutat dig för att skaffa en släpvagn i Sollentuna, så är du på rätt ställe. Hos oss kan du välja bland de senaste modellerna från etablerade tillverkare och hitta definitivt något som passar dina behov. Vi erbjuder även de bästa tillbehören som är utformade för att göra transport och lastning så smidigt som möjligt.



SLäpvagn bakifrån med svart plastkåpa med bländande sol

Hitta rätt släpvagn i Sollentuna för dina behov

Att hitta den perfekta släpvagnen i Sollentuna behöver inte vara svårt. Hos oss finns ett rikligt sortiment som möter de flesta behov. För den som vill ha ett mångsidigt alternativ passar våra bromsade och obromsade släpvagnar perfekt. Med märken och modeller från flera kända tillverkare finns det något för varje smak och användningsområde.

För dig med specifika behov, vare sig det gäller att transportera en bil eller sjösätta en båt, har vi lösningar som biltrailers och båtvagnar. Och för de med passion för terrängfordon har vi ett särskilt utval av skotersläp, tillgängliga i material som aluminium och galvat stål – båda kända för sin hållbarhet och resistens mot rost.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Stort svart skotersläp bakom personbil framför fabriksbyggnad

Optimera din släpvagn med rätt tillval

Att anpassa din släpvagn med rätt tillval kan göra stor skillnad i ditt arbete eller din fritid. Extrautrustning som vinschar och uppkörsramper kan avsevärt förenkla lastningsprocessen, medan nätgrindar och kåpor säkerställer att din last förblir säker under transporten, oavsett väderförhållanden.

För att vara förberedd på alla scenarier kan du även titta närmare på våra reservhjul och vinterdäck. Ett lås kan dessutom ge dig det extra skyddet mot obehörig åtkomst, så att din last är i trygga händer.