Släpvagnar i Södertälje Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Södertälje Vi levererar där du bor

Bästa släpvagnarna i Södertälje

Att hitta rätt släpvagn i Södertälje är enkelt med oss. Här kan du enkelt jämföra olika modeller med varandra. Vårt sortiment omfattar släpvagnar inom olika kategorier, inklusive entreprenadsläp, båtsläp, skotersläp och EU-trailrar. Dessutom erbjuder vi ett omfattande urval av tillbehör för att möta dina specifika behov.Släpvagn med plastkåpa framför träd med höslöv

Guide till att välja rätt släpvagn i Södertälje

Är du på jakt efter en släpvagn i Södertälje? Först och främst bör du avgöra vad du faktiskt behöver. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika modeller för att hitta den som passar dina behov bäst. Många privatpersoner står inför valet mellan en obromsad släpvagn, även känd som EU-trailer, och en bromsad variant. Medan en EU-trailer är skattefri och prisvärd, erbjuder bromsade modeller en högre lastkapacitet.

Gällande materialval, erbjuder vi släpvagnar i både varmgalvaniserat stål och aluminium. Medan båda materialen har sina egna styrkor, är aluminium särskilt känd för sin bränsleeffektivitet och dess utmärkta rostresistens.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Båtrailer med båt lastad sedd bakifrån

Släpvagns och tillbehör i Södertälje

Behöver du en specifik släpvagn i Södertälje för att frakta båtar eller bilar? I vårt sortiment hittar du diverse båtvagnar och biltrailrar att välja mellan. Vid köp är det klokt att beakta behovet av tillbehör och extrautrustning för att maximera släpvagnens användbarhet.

I vårt tillbehörsutbud erbjuder vi bland annat kvalitativa jaxal- och aluminiumkåpor. För att underlätta lastning och säkerhet har vi också grindar, ramper och lås. För vinterhalvåret kan det vara bra att tänka på vinterdäck med dubb, så att släpet kan användas även under hala förhållanden.