Släpvagnar i Skövde Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Skövde Vi levererar där du bor

Enkel beställning av släpvagn i Skövde

För att hitta din perfekta släpvagn i Skövde är det enklast att göra din beställning hos oss. Vi stoltserar med ett brett spektrum av olika släpvagnar i olika utföranden. Vårt sortiment inkluderar maskintrailrar, skotersläp, bromsade släpvagnar samt släpvagnar för både bil och båt. Utöver detta erbjuder vi ett komplett urval av tillbehör för att möta dina behov.Släpvagn med svar plastkåpa vid bensinmack

Vägledning till rätt släpvagn i Skövde

Söker du en pålitlig släpvagn i Skövde? Att identifiera dina specifika behov är första steget i ditt val. Om du behöver transportera mindre laster är EU-trailern ofta det mest ekonomiska och skattefria alternativet. För större behov, där tyngre laster och större volymer ska hanteras, är en bromsad släpvagn ditt bästa bet. Denna kan komma med en högre prislapp, men kompenserar med sin kapacitet och maxlastförmåga.

För de som vill transportera skotrar och fyrhjulingar, rekommenderas särskilt ett skotersläp. Detta är särskilt designat för mindre fordonstransporter. Önskar du optimal hållbarhet och bränsleeffektivitet? Välj en släpvagn i aluminium. Dess lätta men robusta konstruktion erbjuder lång livslängd och effektivitet på vägen.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Skara och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Skara.


Silverlackerad aluminiumsläpvagn framför fabriksbyggnad

Entreprenadsläp och tillbehör i Skövde

Behöver du en släpvagn som står pall inför de mer krävande uppgifterna? I Skövde erbjuder vi kvalitativa entreprenadsläp, även kända som maskintrailrar, perfekta för transport av tunga maskiner såsom grävare och Bobcats.

Men det slutar inte där. Med vår breda palett av tillbehör kan du anpassa ditt släp efter varje unikt projekt. Vare sig du behöver extra dragkraft med en vinsch, effektiva pumpar för olika ändamål, säkra lås för att skydda din last, eller skyddande kåpor för att bevara lasten i bästa skick, har vi det du söker.