Släpvagnar i Skellefteå Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Skellefteå Vi levererar där du bor

Brett utbud av släpvagnar i Skellefteå

För dig som söker en släpvagn i Skellefteå har vi ett av marknadens mest omfattande utbud. Oavsett om du letar efter en maskintrailer, en EU-trailer eller ett skotersläp, hittar du många olika modeller hos oss. Välj mellan olika material och utföranden, och upptäck vår mångfald av praktiska släpvagnstillbehör.Närbild bakifrån på släpvagn med blå plastkåpa i höstmiljö

Ditt urval av släpvagnar i Skellefteå

Letar du efter den idealiska släpvagnen i Skellefteå? Hos oss finns ett brett sortiment av släpvagnar från industrins mest betrodda märken. Oavsett om du är i behov av ett nytt skotersläp, med kapacitet att transportera flera skotrar eller fyrhjulingar, har vi lösningen för dig. Välj bland våra modeller tillverkade i hållbara material som aluminium och galvaniserat stål för en lång livslängd och pålitlig prestanda.

Vi har även ett varierat utbud av EU-trailrar, bromsade släpvagnar, samt specialiserade båt- och biltrailrar. Oavsett ditt val av modell kan du förvänta dig en produkt som kombinerar hållbarhet med fantastisk funktionalitet och köregenskaper som sätter standarden i branschen.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Skellefteå och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Skellefteå.


SKotersläp med lastad skoter i vintermiljö

Entreprenadsläpvagnar och tillbehör i Skellefteå

Är du på jakt efter en robust släpvagn i Skellefteå som kan stå emot kraven av entreprenadarbeten? Hos oss hittar du maskintrailers utformade för att enkelt transportera utrustning som minigrävare, Bobcats samt stora materialmängder. Men det slutar inte där. För att anpassa din släpvagn till dina specifika krav erbjuder vi en mängd praktiska tillbehör.

Våra kåpor och nätgrindar hjälper dig att effektivt skydda din last från ogynnsamma väderförhållanden. Vidare kan våra uppkörsramper, sänkningssatser och vinschar göra lastningsprocessen mycket smidigare. Tänk även på säkerheten med våra lås och överväg våra vinterdäck för extra grepp under kyligare månader. Utforska vårt omfattande sortiment och hitta den optimala lösningen för dina behov.