Släpvagnar i Sigtuna Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Sigtuna Vi levererar där du bor

Din perfekta släpvagn i Sigtuna

Upptäck den optimala släpvagnen i Sigtuna som matchar dina krav. Vi erbjuder både bromsade och obromsade modeller i olika material. Vårt utbud inkluderar både små och stora släpvagnar samt specialmodeller som är anpassade för specifika fordon eller tunga maskiner.Svart skotersläp i vårmiljö bakom personbil

Kvalitetssläpvagnar för alla behov i Sigtuna

I Sigtuna erbjuder vi ett brett urval av högkvalitativa släpvagnar för olika ändamål. För villaägaren som behöver en praktisk lösning för trädgårdsavfall kan vår prisvärda EU-trailer vara svaret. Men om du söker större lastkapacitet är våra bromsade släpvagnar det perfekta alternativet. Våra aluminiumsläpvagnar kombinerar bränsleeffektivitet med hållbarhet, medan våra rostfria stålmodeller garanterar lång livslängd.

För båtägare erbjuder vi både båttrailers och båtvagnar som gör sjösättning av din båt till en bris. Och oavsett vilken släpvagn du väljer kan du vara trygg i vetskapen att de är konstruerade för att tåla väder och vind, vilket säkerställer en längre livslängd och långvarig tillfredsställelse.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Liten motorbåt på liten båttrailer påväg ner i vattnet

Skotersläpvagnar och tillbehör i Sigtuna

Är du en stolt ägare av en skoter eller fyrhjuling i Sigtuna? Då har vi skotersläpvagnen för dig. Med ett brett sortiment av modeller och snabba leveranser ser vi till att du får det du behöver när du behöver det. Men varför inte förbättra din upplevelse ännu mer med några av våra praktiska tillbehör?

Vare sig det är en vinsch för extra hjälp vid lastning eller en sänkningssats för specifika behov, har vi det du söker. Utöver detta erbjuder vi nätgrindar, reservhjul, lås och aluminiumkåpor bland mycket annat. Maximera din släpvagnsupplevelse med rätt tillbehör från oss.