Släpvagnar i Östersund Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Östersund Vi levererar där du bor

Pålitliga och stabila släpvagnar i Östersund

Letar du efter en pålitlig och stabil släpvagn i Östersund? Våra modeller är skapade av marknadsledande tillverkare som du tryggt kan förlita dig på. Oavsett om du behöver ett kraftfullt entreprenadsläp eller en smidig båttrailer, så finns det något för dig i vårt omfattande sortiment. Hitta din perfekta modell redan idag.Stort skotersläp med öppen kåpa

Släpvagnsguide för Östersund

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av släpvagnar från industrins mest betrodda tillverkare. Oavsett ditt behov har vi en kategori som passar. Om ditt behov är en lättare, obromsad släpvagn, är EU-trailern det optimala valet. Eftersom dessa släp inte kräver registrering, besparas du extra kostnader i form av skatt.

För de som har behov av att transportera tyngre laster rekommenderar vi våra bromsade släpvagnar, som kräver registrering på grund av deras kapacitet att hantera tyngre vikter. De är idealiska för transport av laster över ett ton. För dem i Östersund som specifikt söker efter en lösning för transport av skotrar och fyrhjulingar, rekommenderar vi våra skotersläp. Trots att de är skräddarsydda för mindre fordon, är de även mycket mångsidiga och kan användas för en rad olika transportbehov.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Östersund och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Östersund.


Släpvagn i buskage lastad med timmer

Släpvagnstillbehör i Östersund för alla dina transportbehov

När det kommer till att optimera din släpvagn för olika ändamål, har vi i Östersund ett brett utbud av tillbehör att välja mellan. För dig som behöver transportera lösa material som kvistar och löv är våra nätgrindar perfekta. Om ditt lastinnehåll är ömtåligt, till exempel antikviteter eller elektronik, kan våra kåpor ge det extra skyddet du behöver.

För dem som vill effektivisera lastningsprocessen erbjuder vi en sänkningssats med hydraulisk pump. Detta tillbehör låter dig justera flakhöjden, vilket förenklar och snabbar upp lastningen, samtidigt som det minimerar risken för skador på ditt gods.