Släpvagnar i Örnsköldsvik Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Örnsköldsvik Vi levererar där du bor

Hållbara släpvagnar i Örnsköldsvik

Att hitta en släpvagn i Örnsköldsvik som verkligen uppfyller dina förväntningar är enkelt med oss. Vi erbjuder ett brett utbud av släpvagnar från ledande tillverkare som har den nödvändiga expertisen för att skapa pålitliga släp. Vårt sortiment inkluderar både bromsade och obromsade alternativ, samt våra pålitliga entreprenadsläp och båttrailrar.Liten aluminiumsläpvagn med kåpa dragen efter ATV

Välj den rätta släpvagnen i Örnsköldsvik för dina behov

Om du är på jakt efter en släpvagn i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov och håller i många år framöver, har du kommit rätt. Vårt omfattande sortiment innehåller något för alla. Allt du behöver göra är att jämföra våra olika modeller och hitta den som bäst passar dina krav. Oavsett om du är ute efter bromsade eller obromsade släpvagnar, har vi något för varje ändamål.

Vi har mindre släpvagnar perfekta för villaägare som behöver extra hjälp med transporten, samt större modeller designade för att hantera allt från fordon till andra tunga laster. För de som behöver en släpvagn med extra kapacitet rekommenderar vi våra entreprenadsläp, skapade för att enkelt hantera flera ton. De är ett utmärkt val för professionella inom bygg- och industrisektorn.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Örnsköldsvik och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Örnsköldsvik.


Mindre släpvagn lastad med trädgårdsavfall

Din guide till släpvagnar och tillbehör i Örnsköldsvik

När det kommer till att transportera bilar eller båtar i Örnsköldsvik, har vi specialiserade släpvagnskategorier för just det ändamålet. Med våra biltrailers kan du tryggt och smidigt transportera din personbil, medan våra båttrailers och båtvagnar gör sjösättning och båtupptagning till en enkel process. Ett båtsläp kan även fungera som förvaringsplats för din båt under de kallare månaderna.

Vi stannar inte vid bara släpvagnar. Vårt utbud av praktiska tillbehör kompletterar och förbättrar din transportupplevelse. Vare sig du behöver nätgrindar, hydraulpumpar, dubbdäck, uppkörsramper eller något annat hjälpmedel, hittar du det hos oss. Dessa tillbehör kan beställas vid samma tidpunkt som din släpvagn eller vid behov vid ett senare tillfälle.