Släpvagnar i Örebro Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Örebro Vi levererar där du bor

Beställ din släpvagn i Örebro

Upptäck en smidig och snabb beställningsprocess för din släpvagn i Örebro hos oss. Välj mellan robusta entreprenadsläp, praktiska skotersläp och biltrailrar, samt prisvärda EU-trailrar. Dessutom erbjuder vi ett omfattande urval av extrautrustning till dina släp, allt på ett ställe.Stor hög släpvagn i silverlackerat utförande

Släpvagnar för dina behov i Örebro

Att hitta rätt släpvagn i Örebro blir enklare med vårt breda sortiment. Det första steget är att identifiera ditt huvudsakliga användningsområde. För dig som ofta transporterar skotrar eller liknande fordon är våra skotersläp det optimala valet. Om ditt behov är mindre intensivt, där volym och vikt inte är avgörande, kan en EU-trailer vara en ekonomiskt klok investering.

För de som önskar en mångsidig lösning erbjuder vi bromsade släpvagnar. Dessa är designade för att hantera en rad olika uppgifter, inklusive transport av tyngre laster. Dessutom kan du anpassa din släpvagn med vårt urval av tillbehör, vilket förbereder dig för speciella transportbehov. För båtägare rekommenderar vi våra specialdesignade båttrailers och båtvagnar, som gör processen med sjösättning och upptagning enkel och bekymmersfri.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Örebro och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Örebro.


Truck som lastar på byggskivor på stor släpvagn

Släpvagnsspecialisten för entreprenad i Örebro

Om du behöver en robust släpvagn i Örebro för entreprenadbranschens utmaningar är vårt utbud av maskintrailrar och entreprenadsläp det perfekta svaret. Dessa släpvagnar kommer från kända tillverkare som fokuserar på kvalitet och hållbarhet för industriella applikationer.

Utöver det erbjuder vi ett omfattande sortiment av tillbehör för att göra din transport så smidig som möjligt. Oavsett om det handlar om nätgrindar, säkerhetslås, ramper eller skyddande kåpor, hittar du allt du behöver hos oss. Allt detta kan du enkelt beställa direkt från vår hemsida.