Släpvagnar i Norrköping Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Norrköping Vi levererar där du bor

Din släpvagn i Norrköping

Hos oss hittar du inte bara din perfekta släpvagn i Norrköping, utan även alla tillbehör du kan tänkas behöva. Vårt utbud omfattar skotersläp, biltrailrar, entreprenadsläp, samt både bromsade och obromsade släpvagnar. När det kommer till tillbehör kan du välja mellan kåpor, hydraulpumpar, vinterdäck och mycket mer.Släpvagn med svart plastkåpa bakom personbil sedd ovanifrån

Hitta den perfekta släpvagnen i Norrköping

Letar du efter den idealiska släpvagnen i Norrköping? Oavsett om du är villaägare eller någon som behöver frakta lättare föremål, har vi den perfekta lösningen för dig. Våra EU-trailrar är prisvärda och helt skattefria. Dessa lämpar sig för mindre laster eftersom de inte har bromsar.

Om du däremot planerar att transportera tyngre saker, rekommenderar vi våra bromsade släpvagnar. För dem som är i entreprenadbranschen erbjuder vi högkvalitativa entreprenadsläp, anpassade för att transportera tunga objekt. Oavsett ditt behov finns det en släpvagn för dig i vårt sortiment.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Linköping och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Linköping.


Minigrävare lastad på maskintrailer vid arbetsplats

Optimera din släpvagn med rätt tillbehör

Att extrautrusta din släpvagn med tillval och tillbehör är ett smart drag för att anpassa den efter specifika behov. Om du exempelvis önskar lasta fordon på en standard släpvagn, kan tillägg av ramper vara lösningen. För den som transporterar ömtåliga eller värdefulla föremål, kan en kåpa kombinerat med ett robust lås ge extra trygghet.

Vårt sortiment sträcker sig bortom de grundläggande tillvalen. Vi erbjuder också vinterdäck, sänkningssatser och nätgrindar för att säkerställa att du får den mest anpassade släpvagnen för dina behov.