Släpvagnar i Nacka Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Nacka Vi levererar där du bor

Din släpvagn i Nacka

Om du behöver en släpvagn i Nacka, har vi precis vad du söker. Vårt sortiment täcker allt när det kommer till släpvagnar, oavsett om du behöver något för tung entreprenadverksamhet eller mindre varianter. Dessutom erbjuder vi en komplett variation av extrautrustning för att skräddarsy ditt nya släp enligt dina behov.SLäpvagn med svart plastkåpa bakom personbil i skymning

Välja rätt släpvagn i Nacka

När du letar efter en släpvagn i Nacka är det avgörande att först identifiera dina behov. För de som mestadels behöver transportera trädgårdsavfall eller föra flaskor till återvinningsstationen, kan en EU-trailer vara ett optimalt val. Dessa trailers är obromsade vilket begränsar deras lastkapacitet, men erbjuder andra fördelar som att slippa skatt och att undgå underhåll av bromsar.

Å andra sidan, om du planerar att transportera tyngre objekt regelbundet, kan en bromsad släpvagn vara mer lämplig. För specifika behov, som att transportera båtar eller bilar, erbjuder vi specialiserade båt- och biltrailrar. För dem som behöver transportera mindre fordon som fyrhjulingar och skotrar, är våra skotersläp ett utmärkt alternativ.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Jetski på trailer på väg upp ur vattnet

Entreprenadsläp i Nacka

För dig som är i behov av en robust entreprenadsläpvagn i Nacka har vi många alternativ att erbjuda. Vårt utbud består av modeller från de mest kända tillverkarna, vilket garanterar kvalitet och hållbarhet.

Glöm inte att utforska vårt omfattande sortiment av tillbehör. Här finns allt från skyddande kåpor och presenningar till funktionella ramper och andra hjälpmedel som förenklar lastning och transport.