Släpvagnar i Mölndal Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Mölndal Vi levererar där du bor

Enkel släpvagnsval i Mölndal

Det är en smidig uppgift att hitta en passande släpvagn i Mölndal hos oss. Vårt sortiment omfattar inte enbart vanliga släpvagnar med eller utan bromsar, utan även en bred variation av specialsläp. Utöver detta erbjuder vi smarta tillbehör som kåpor, ramper och praktiska sänkningssatser, allt för att göra lastningen så enkel som möjligt.Bakspegel med bild av släpvagn med svar plastkåpa

Köp en mångsidig släpvagn i Mölndal

När du behöver en släpvagn i Mölndal, är vår sajt det självklara valet. Oavsett ditt behov finns det något för alla. Om du söker en släpvagn med hög kapacitet och bredd av användningsområden, rekommenderar vi våra bromsade varianter. Dessa tillåter dig att enkelt transportera tunga laster, som byggmaterial eller stora mängder trädgårdsavfall.

För de som inte behöver lika mycket lastkapacitet men vill ha flexibilitet kan en obromsad släpvagn vara det bästa alternativet. För entusiaster av fritidsfordon som skotrar och fyrhjulingar, har vi specialdesignade skotersläp. Dessutom, om du vill ha den extra funktionen att kunna transportera ett mindre fordon ibland, erbjuder vi uppkörsramper. Dessa ramper är utformade för att enkelt kunna monteras och sedan förvaras praktiskt under släpvagnens flak.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Göteborg och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Göteborg.


Båt på båtrailer sett snett bakifrån

Entreprenadsläp för tung last i Mölndal

Att arbeta med stora och tunga laster kräver rätt utrustning. Våra entreprenadsläp är speciellt konstruerade för att tåla och transportera riktigt tunga objekt, vilket gör dem oumbärliga för dem som jobbar inom entreprenad eller behöver hantera stora laster regelbundet. Dessa släpvagnar är robusta och konstruerade för att hantera vikter på flera tusen kilo.

Förutom entreprenadsläp, erbjuder vi också andra specialiserade produkter. Vare sig du behöver en biltrailer för att transportera din bil eller en båtvagn för ditt vattenfordon, kan du hitta det hos oss. Alla våra produkter är utformade med högsta kvalitetsstandard för att säkerställa pålitlighet och hållbarhet.