Släpvagnar i Malmö Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Malmö Vi levererar där du bor

Hitta din Perfekta Släpvagn i Malmö

Att hitta rätt släpvagn i Malmö är en enkel process genom att bläddra runt på vår webbplats tills du hittar något som passar dina önskemål. Vi har ett varierat urval av släp för både privatpersoner och entreprenadändamål, samt ett brett spektrum av specialsläp. Dessutom erbjuder vi tillbehör från framstående tillverkare som ytterligare förenklar dina transporter.Biltrailer av aluminium med silverlackerad extra hög aluminiumkåpa sedd från sidan

Köpa släpvagn i Malmö

Om du ska köpa en släpvagn i Malmö börjar du bäst med att besöka vår sajt. Med vårt breda sortiment av produkter från kända tillverkare blir det lätt att hitta rätt. Om du är en privatperson som söker en släpvagn, erbjuder vi både bromsade och obromsade modeller. Bromsade släpvagnar kan lasta tyngre laster tack vare den extra säkerheten de erbjuder. Å andra sidan är obromsade släpvagnar, ofta kända som EU-trailrar, ett kostnadseffektivt alternativ eftersom de inte kräver registrering.

För dig som letar efter robusta släpvagnar, har vi entreprenadsläp och maskintrailrar som klarar av de mest krävande transporterna. De hanterar tunga lass och är särskilt populära inom industrisektorn. Och om du behöver specialanpassade släpvagnar, erbjuder vi skotersläp, perfekta för transport av mindre fordon. Naturligtvis finns också bil- och båttrailrar tillgängliga för dem med specifika transportbehov.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Malmö och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Malmö.


Släpvagn lastad med ATV och mindre släpvagn på skogsväg

Tillbehör till din släpvagn i Malmö

När du gör en beställning på en släpvagn i Malmö får du inte bara möjlighet att välja en förstklassig vagn, utan också att anpassa den med vårt breda sortiment av tillbehör. Tillbehören är utformade för att göra ditt liv enklare, oavsett vilken typ av last du planerar att transportera. Om du exempelvis ska transportera ett fordon, erbjuder vi praktiska uppkörsramper som gör lastningen smidig.

För dem som planerar att transportera känsliga eller ömtåliga föremål, rekommenderar vi våra robusta kåpor. De erbjuder inte bara skydd från elementen, utan också en extra säkerhetsskikt. Förutom detta har vi ett stort utbud av andra tillbehör som lås för ökad säkerhet, dubbdäck för vinterkörning och många andra smarta tillval för att optimera din släpvagnsupplevelse.