Släpvagnar i Lund Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Lund Vi levererar där du bor

Pålitliga släpvagnar i Lund

För dig som söker en pålitlig släpvagn i Lund erbjuder vi några av marknadens bästa modeller. Det enda du behöver veta är vad du tänker använda släpvagnen till. Därefter kan du jämföra våra olika modeller för att hitta den variant som passar dig perfekt. Dessutom har vi ett omfattande urval av olika tillbehör för att komplettera din släpvagn.Boggisläp med silverlackerad aluminiumkåpa

Optimala släpvagnar i Lund

När du väl har valt den perfekta släpvagnen i Lund, glöm inte att utforska vårt breda sortiment av tillbehör. Med rätt tillbehör kan du anpassa din släpvagn exakt efter dina behov. Alltifrån kraftiga vinschar, för att enkelt kunna lasta din båt eller bil, till lås av hög kvalitet för ökad säkerhet.

Vi vet att varje kund har unika behov, och därför har vi tagit fram ett sortiment som kan täcka allt från den dagliga användaren till den professionella entreprenören. Att ha rätt utrustning är avgörande för att ditt arbete med släpvagnen ska vara smidigt och säkert. Så, nästa gång du är i Lund och letar efter kvalitetsprodukter för din släpvagn, kom ihåg att ta en titt på våra tillbehör.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Malmö och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Malmö.


Skotersläp bakom personbil lastad med skoter

Tillbehör för din släpvagn i Lund

Letar du efter tillbehör till din släpvagn i Lund? Hos oss finner du ett brett utbud av kvalitativa produkter som ger din släpvagn extra funktionalitet. Välj bland snygga och stabila aluminiumkåpor, nätgrindar, och ramper för att underlätta lastningen av fordon. Varje tillbehör är designat för att ge din släpvagn det lilla extra och göra dina transporter så smidiga som möjligt.

Säkerhet är en prioritet, och därför erbjuder vi ett brett sortiment av lås för att skydda din last under resan. Behöver du byta däck eller säkerställa att din last är ordentligt fastsatt? Vi har extra uppsättningar däck och andra tillbehör som garanterar säkerheten för både dig och din last. När du handlar hos oss i Lund kan du vara säker på att få kvalitet som varar länge.