Släpvagnar i Luleå Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Luleå Vi levererar där du bor

Ditt släpvagnsval i Luleå

För den som önskar köpa en släpvagn i Luleå, finns det flera alternativ att välja mellan hos oss. Vi erbjuder skotersläp, entreprenadsläp samt allroundsläp med eller utan bromsar. Utöver detta kan du hos oss hitta en mängd extrautrustning som kan förbättra och anpassa ditt släp för många olika situationer.Personbil på grusväg med släpvagn utrustad med blå plastkåpa

Välj rätt Släpvagn i Luleå

Att investera i en släpvagn i Luleå är både enkelt och praktiskt, tack vare vårt breda utbud. Skotersläp är särskilt populära här, perfekta för att transportera skotrar, fyrhjulingar eller andra mindre fordon. Deras mångsidighet gör dem också lämpliga för diverse andra typer av transporter, från trädgårdsavfall till flyttgodset. För dem som söker en mer generell lösning erbjuder vi vanliga släpvagnar, både bromsade och obromsade. En bromsad variant erbjuder extra säkerhet vid tyngre laster, medan obromsade modeller tenderar att vara mer kostnadseffektiva och kräva mindre underhåll.

För större objekt, som bilar eller båtar, har vi specifika trailrar designade för ändamålet. Dessa biltrailrar och båtvagnar garanterar en säker och effektiv transport av dina dyrbara tillgångar. Slutligen, för att anpassa och förbättra din släpvagn ytterligare, erbjuder vi en rad tillbehör. Från praktiska kåpor och pumpar till säkerhetsförstärkande lås, hittar du allt du behöver för att göra din släpvagn komplett.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Luleå och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Luleå.


Skotersläp med aluminiumkåpa sedd från sidan

Entreprenadsläp i Luleå - Robusta och tillförlitliga

När det gäller krävande transporter, speciellt inom entreprenadbranschen, är det viktigt att ha utrustning man kan lita på. I Luleå erbjuder vi entreprenadsläp och maskintrailrar som är byggda för att tåla strapatser och tunga laster. Dessa släpvagnar är inte bara robusta utan också designade för att ge bästa möjliga stabilitet och säkerhet under transport. Med en maximal lastkapacitet på flera ton, kan du vara säker på att våra entreprenadsläp kommer att klara av dina mest krävande transporter. De är idealiska för alla som jobbar inom bygg, anläggning eller annan industri och behöver transportera tung utrustning eller maskiner på ett pålitligt sätt.