Släpvagnar i Linköping Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Linköping Vi levererar där du bor

Köp släpvagn i Linköping

Om du planerar att köpa en släpvagn i Linköping, är det enklast att utforska vårt breda sortiment. Vi presenterar flera modeller från världsledande tillverkare av släpvagnar. Du kan välja mellan varianter med och utan bromsar, samt specialsläp för dig med särskilt stora kapacitetsbehov.Släpvagn med blå plaskåpa bakom personbil på väg i skogen

Flera alternativ för olika behov i Linköping

Förutom de tidigare nämnda släpvagnstyperna, har vi även andra varianter anpassade för särskilda ändamål. För exempel, för dig som vill transportera båtar, motorcyklar, eller andra fritidsfordon, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Med rätt släpvagn kan du säkerställa att din last är stabil och skyddad under transporten. Det är även viktigt att tänka på tillbehör som kan underlätta din transport, såsom surrningsband, kåpor och extra belysning.

Oavsett dina transportbehov finns det en lösning för dig i vårt sortiment. Besök oss online eller i butik i Linköping för att se alla de alternativ vi har att erbjuda.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Linköping och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Linköping.


Skotersläp med alumniumkåpa med skog och stugor i bakgrunden

Vårt utbud av släpvagnar och tillbehör

En båttrailer passar perfekt för dig som vill förflytta din båt över längre sträckor. Medan om ditt behov är mestadels kring transport till närmaste sjö eller hamn, kommer en båtvagn att vara det mest ekonomiska valet. I samma kategori av specialsläpvagnar hittar du även vår biltrailer, som är designad för att på ett säkert sätt frakta personbilar. Vårt sortiment inkluderar modeller av olika storlekar och kapaciteter för att kunna möta varje kunds unika behov.

Tillbehören spelar också en stor roll för att anpassa släpvagnen efter dina önskemål. Med vinschar och ramper blir lastning och lossning betydligt enklare. Kåpor kan skydda din last från väder och vind, medan reservhjul och extradäck säkerställer att du alltid är redo för vägen. Sist men inte minst, våra lås ger dig en extra säkerhetsnivå och frid i sinnet. Oavsett vad du behöver, har vi det rätta tillvalet för att göra ditt släp ännu bättre.