Släpvagnar på Lindingö Vi levererar där du bor

Släpvagnar på Lindingö Vi levererar där du bor

Köp släpvagn på Lidingö

Om du är intresserad av att köpa en släpvagn på Lidingö, så är möjligheterna nästintill oändliga hos oss. Här finner du alla tänkbara modeller och varianter. Oavsett om du söker bromsade eller obromsade alternativ, har vi ett brett utbud att erbjuda. Dessutom erbjuder vi många praktiska tillbehör för att komplettera din släpvagn.Släpvagn med höbalar bredvid häst vid hage

Ditt val för släpvagnar på Lidingö

Lidingö är känt för sina vackra landskap och ibland kan behovet uppstå att transportera olika typer av last över ön eller till andra delar av landet. Därför är det viktigt att ha tillgång till en pålitlig släpvagn. Vårt sortiment är skräddarsytt för att möta de unika behoven hos både privatpersoner och företag på Lidingö. Vi förstår att varje last är unik, och därför erbjuder vi ett brett utbud av släpvagnar för att garantera att du hittar den som passar just dina behov.

Att investera i rätt tillbehör kan göra all skillnad i hur effektivt och säkert du kan transportera din last. Oavsett om det handlar om att hålla lasten torr och skyddad med en kåpa eller att underlätta lastningen med en uppkörsramp, så har vi det du behöver. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor eller besök vår webbplats för att se vårt kompletta utbud av släpvagnar och tillbehör. Vi är här för att hjälpa dig!

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Silverlackerad skotersläpvagn i snömiljö

Specialsläp för dina transportbehov på Lidingö

Bil- och båttransporter kräver speciella släpvagnar för att säkerställa att fordonen inte skadas under transporten. På Lidingö, där många har båtar och behöver kunna flytta sina fordon mellan olika platser, är rätt släpvagn avgörande. Vår biltrailer är designad för att kunna bära bilens vikt och dimensioner, samtidigt som den erbjuder stabilitet på vägen. Detsamma gäller för våra båttrailers, som är anpassade för att klara av båtens form och vikt och ge stöd där det behövs mest.

Vårt sortiment av specialsläp är inte bara funktionellt utan också prisvärt. Det betyder att du inte behöver kompromissa mellan kvalitet och pris. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig hitta den perfekta trailern för dina specifika behov.