Släpvagnar i Kungsbacka Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Kungsbacka Vi levererar där du bor

Köp din släpvagn i Kungsbacka

Att köpa en släpvagn i Kungsbacka är en smidig upplevelse, även om du söker en nischad modell. På vår webbplats erbjuder vi det bästa inom släpvagnar och dessutom erbjuder vi leverans direkt till dig. Välj bland släpvagnar för entreprenadändamål eller modeller som är perfekta för villaägare.Obromsad släpvagn lastad med höbalar bredvid häst med rosa täcke

Kvalitet och service i fokus

Förutom att erbjuda ett brett utbud av släpvagnar i Kungsbacka, sätter vi även kunden i centrum. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga service, från att välja rätt släpvagn till efterförsäljning och support. Om du är osäker på vilken modell som passar dina behov bäst, kan vårt kunniga team hjälpa dig att hitta rätt. Dessutom erbjuder vi regelbundna servicekontroller och underhåll för att förlänga din släpvagns livslängd.

Hos oss kan du vara trygg i ditt köp. Vår kvalitetsgaranti och vårt fokus på kundnöjdhet gör att vi alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar. Välkommen att utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig hitta den perfekta släpvagnen för dina behov.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Göteborg och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Göteborg.


Skotersläp av aluminium med silverlackerad aluminiumkåpa bakom personbil

Din partner i transport

Att transportera båtar och bilar kräver säkerhet, stabilitet och tillförlitlighet. Och det är precis vad du får när du väljer en släpvagn från oss i Kungsbacka. Våra båt- och biltrailrar är designade för att ge maximalt stöd och skydd åt din last. Dessutom är våra produkter tillverkade med högkvalitativa material för att tåla Sveriges skiftande väderförhållanden.

Och det slutar inte med själva släpvagnen. Våra tillbehör, såsom vinschar, fästsystem och säkerhetslås, hjälper till att göra transporten ännu säkrare och effektivare. Vare sig du är en erfaren båtägare eller bara behöver en släpvagn för enstaka tillfällen, har vi lösningen för dig. Välkommen att besöka oss och upptäck ditt nästa transportverktyg.