Släpvagnar i Kristianstad Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Kristianstad Vi levererar där du bor

Rätt val vid köp av Släpvagn i Kristianstad

När du köper en släpvagn är det viktigt att göra det rätta valet. Det är en investering som förväntas hålla länge och fungera för alla tänkbara fraktbehov. Om du är intresserad av att köpa en släpvagn i Kristianstad, är det bara att utforska vårt omfattande utbud av släp och sedan göra en beställning.Stor hög svartlackerad aluminiumsläpvagn på gräsfält

Alltid service och support

Förutom kvaliteten på våra släpvagnar, lägger vi också stor vikt vid service och kundsupport. Oavsett om du är osäker på vilken typ av släpvagn som skulle passa dina behov bäst, eller om du har specifika frågor om en särskild modell, står vårt team redo att hjälpa till. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, från det ögonblick de besöker vår webbplats till den dag de använder sin nya släpvagn.

Dessutom erbjuder vi olika finansieringsmöjligheter och garantier, så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Vårt mål är att göra processen att hitta och köpa rätt släpvagn i Kristianstad så enkel och smidig som möjligt.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Önnestad och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Önnestad.


Aluminiumsläpvagn med svartlackerad aluminiumkåpa och sidesteps

Trygghet och kvalitet

Oavsett vilken typ av släpvagn du väljer från vårt sortiment i Kristianstad, kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet. Vi sätter stor vikt vid säkerhet och funktion, vilket är anledningen till att vi noggrant väljer våra leverantörer. När du köper ett skotersläp eller något annat släp från oss, får du också tillgång till vår kundservice som kan hjälpa dig med frågor och råd om skötsel, underhåll och användning.

Vi strävar efter att ge dig som kund en trygg och smidig upplevelse, både vid köp och användning av din nya släpvagn. Titta igenom vårt sortiment och låt oss hjälpa dig hitta det som passar dina behov bäst.