Släpvagnar i Karlstad Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Karlstad Vi levererar där du bor

Köp enkelt din släpvagn i Karlstad

Om du vill köpa en släpvagn i Karlstad, har vi en mängd olika modeller tillgängliga på vår webbplats. Utforska de olika egenskaperna hos släpvagnarna och jämför modellerna med varandra för att göra det rätta valet. Dessutom erbjuder vi en bredd av olika tillval, inklusive kåpor, sänkningssatser och mycket annat.Svartlackerad skotersläpvagn med öppen backlucka

Tillbehör och Extrautrustning

För att maximera din användning av släpvagnen kan rätt tillbehör göra en stor skillnad. Beroende på dina behov kan du komplettera ditt släp med allt från specialgjorda kåpor för att skydda lasten, till sänkningssatser för smidigare lastning. Säkerheten är också viktig, och med våra högkvalitativa lås kan du alltid känna dig trygg att din last är skyddad.

Om du planerar att transportera fordon på din släpvagn under vintern, erbjuder vi vinterdäck med dubb för extra grepp. Ramper och vinschar underlättar också när du behöver få upp tyngre föremål på släpvagnen. Med vårt breda sortiment av tillbehör kan du skräddarsy din släpvagn efter just dina behov, oavsett om det gäller transport av gods, fordon eller något annat.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Karlstad och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Karlstad.


Liten motorbåt på båttrailer bakom personbil

Tillbehör och leverans

För att din släpvagn ska anpassas efter dina specifika behov har vi ett brett utbud av tillbehör. Allt från lastningssatser, extra fästen, ramper till olika typer av lås som ger extra säkerhet åt din last. Det är viktigt för oss att du känner att din släpvagn är skräddarsydd efter dina önskemål och behov.

När det kommer till leverans, strävar vi alltid efter att leverera så snabbt och smidigt som möjligt. Du kan lita på att din beställning hanteras med största omsorg och att din nya släpvagn eller tillbehör levereras säkert och i tid till önskad adress i Karlstad.