Släpvagnar i Karlskrona Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Karlskrona Vi levererar där du bor

Hitta din Släpvagn i Karlskrona

Att finna en släpvagn i Karlskrona kräver inte särskilt mycket ansträngning. Det enda som behövs är att identifiera vilka fraktbehov du har. Därefter går det snabbt att hitta en modell som passar just dig. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa tillbehör, med vilka du kan anpassa ditt släp efter dina specifika behov. Med våra tillbehör kan du skräddarsy ditt släp för optimal funktionalitet.Liten släpvagn fylld med säckar med höstlöv

Ditt val av släpvagn i Karlskrona

Letar du efter en släpvagn i Karlskrona? Vi gör processen enkel och bekväm för dig. Beroende på dina behov kan du välja mellan olika släpvagnar – allt från EU-trailrar, som är idealiska för enklare transportbehov och inte kräver registrering eller årlig skatt, till kraftfulla bromsade släpvagnar för tyngre laster.

För dem som behöver transportera båtar eller bilar, erbjuder vi ett brett utbud av båt- och biltrailrar. Och om du är intresserad av att transportera skotrar eller andra mindre fordon, är våra skotersläp ett perfekt val. Oavsett ditt behov, kan du vara säker på att hitta rätt släpvagn hos oss.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Nybro och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Nybro.


Svarlackerad aluminiumsläpvagn i vintermiljö

Optimera ditt släp i Karlskrona

Behöver du specialanpassa din släpvagn i Karlskrona? Inga problem! Lägg enkelt till det extrautrustning du behöver vid din beställning. Med våra kåpor kan du ge din last extra skydd mot oväder och yttre påverkan. Vill du ha en smidigare upplastning? Våra sänkningssatser kan vara lösningen.

Tänker du på säkerheten? Med våra robusta lås kan du känna dig trygg att din last är säker från stölder. Och för de kallare månaderna, erbjuder vi även vinterdäck med dubb. Med möjlighet att lägga till vinschar och ramper, blir det enklare än någonsin att lasta större fordon. Hos oss får du allt du behöver för att skräddarsy ditt släp efter dina behov.