Släpvagnar i Kalmar Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Kalmar Vi levererar där du bor

Släpvagn i Kalmar - Stort utbud och tillbehör

Letar du efter en släpvagn i Kalmar som kan lösa dina transportproblem? Här finner du ett mycket omfattande urval av olika modeller, samt de bästa tillbehören. Välj en produkt som tilltalar dig, och sedan är det bara att invänta leveransen till ett avhämtningsställe i din närhet.Obromsad proff släpvagn lastad med höbalar

Ditt centrala val av släpvagnar i Kalmar

När du letar efter den perfekta släpvagnen i Kalmar, har du kommit till rätt ställe. Vårt utbud spänner över allt från de tåligaste bromsade släpvagnarna till de mest kostnadseffektiva EU-trailrarna. Är du en båtentusiast? Med våra båttrailrar blir sjösättning och förvaring under kalla månader ett rent nöje. Och om du behöver transportera din bil på ett tryggt sätt, har vi biltrailrar som passar just dina behov. För dem som arbetar inom entreprenad har vi även tunga entreprenadsläp i vårt sortiment.

Och för de äventyrliga, som vill ta sina skotrar eller fyrhjulingar på vägen, erbjuder våra skotersläp en robust lösning för alla dina transportbehov. Så oavsett vilken typ av släpvagn du är ute efter, kan du vara säker på att hitta den här.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Nybro och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Nybro.


Mindre släåvagn lastad med ved i skogen

Tillbehör för ditt släp i Kalmar

Vid inköp av släpvagn i Kalmar bör du inte underskatta värdet av kvalitativa tillbehör. Med våra kåpor och flakpresenningar kan du säkerställa att din last förblir skyddad, oavsett vad moder natur har i beredskap. För dem som vill ha en smidigare upplevelse vid lastning erbjuder vi sänkningssatser för en mer ergonomisk höjd.

För din släpvagns säkerhet och bekvämlighet, har vi även ett stort urval av lås, reservhjul och uppkörsramper. Och om vinterns halka orsakar oro, kan våra dubbade vinterdäck vara lösningen. Kort sagt, vi strävar efter att ge dig allt du behöver för att skräddarsy ditt släp efter dina specifika behov.