Släpvagnar i Järfälla Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Järfälla Vi levererar där du bor

Högkvalitativa släpvagnar i Järfälla

Att hitta en riktigt bra släpvagn i Järfälla är inte längre en utmaning. Vår lättnavigerade webbplats erbjuder ett omfattande sortiment av olika modeller, tillsammans med de mest intelligenta tillbehören för ditt släp. Välj bland båt- och biltrailrar, bromsade och obromsade släpvagnar samt maskin- och entreprenadsläp.Mellanstor släpvagn med ljusblå plastkåpa bakom personbil

Vägledning till rätt släpvagn i Järfälla

Söker du en släpvagn i Järfälla och känner dig osäker på vilken modell som passar bäst för dina behov? Hos oss hittar du ett brett utbud av släpvagnar och utförlig information som guidar dig rätt. Efter att ha bestämt dig är det enkelt att lägga en order och snart ha din släpvagn levererad till din dörr.

Om du behöver transportera tunga eller stora laster rekommenderar vi en bromsad släpvagn. Dessa är robusta och anpassade för tyngre transporter. Om dina lastbehov däremot är mer begränsade kan en obromsad släpvagn vara ett ekonomiskt och underhållssnålt alternativ.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


ATV på släpvagn framför sjö

Specialsläpvagnar och tillbehör för alla behov

Bland vårt breda sortiment av släpvagnar hittar du både skotersläp och entreprenadsläp. Skotersläpet är perfekt när du behöver transportera skotrar, fyrhjulingar eller andra mindre fordon, medan entreprenadsläpet är designat för att tåla transport av tunga maskiner som grävare eller Bobcats.

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt utrustning för jobbet. Därför erbjuder vi en mängd olika tillbehör så att du kan skräddarsy ditt släp. Allt från kåpor till sänkningssatser och lås finns tillgängligt, allt för att möta dina specifika behov.