Släpvagnar i Hässleholm Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Hässleholm Vi levererar där du bor

Brett utbud av släpvagnar i Hässleholm

Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av olika släpvagnar, inklusive både bromsade och obromsade varianter. Vi erbjuder självklart även de bästa tillbehören som gör ditt släp komplett. Om du är på jakt efter en släpvagn i Hässleholm, är det enkelt att lägga din beställning och invänta leverans av din vara.ATV och mindre släpvagn surrade på större släpvagn

Släpvagnar i Hässleholm - Välj rätt modell för ditt behov

Hitta en pålitlig släpvagn i Hässleholm med lätthet. Vårt omfattande sortiment erbjuder toppkvalitet med en mängd olika modeller att välja mellan. Om du är villaägare som behöver en släpvagn för att transportera byggmaterial, avfall eller annat, kan en EU-trailer vara det perfekta valet. Denna modell saknar bromsar, vilket begränsar lastvikten jämfört med bromsade varianter.

Men för de med mindre kapacitetsbehov kan detta vara ett kostnadseffektivt alternativ. För de som behöver transportera tyngre och större volymer rekommenderar vi våra klassiska bromsade släpvagnar.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Önnestad och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Önnestad.


Högbyggd släpvagn påväg att få en pall med spånskivor lastad på sig

Entreprenadsläp i Hässleholm

Är du i behov av en släpvagn i Hässleholm som klarar av de tyngsta uppgifterna? Ett entreprenadsläp eller en maskintrailer kan vara precis det du söker. Dessa släpvagnar är designade för att hantera tunga maskiner och hör till de mest robusta och slitstarka på marknaden.

För den som önskar ytterligare anpassningar har vi också ett brett sortiment av tillbehör. Allt från ramper och aluminiumkåpor till sänkningssatser och olika lås är tillgängligt för att du ska kunna anpassa ditt släp efter dina unika behov.