Släpvagnar i Haninge Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Haninge Vi levererar där du bor

Bromsade och obromsade släpvagnar i Haninge

Letar du efter en släpvagn i Haninge? Idag finns det fler alternativ än någonsin att välja bland. En central fråga att överväga är om släpvagnen bör vara utrustad med bromsar eller inte. Utöver detta kan du fundera över vilken typ av last du planerar att frakta samt vilken extrautrustning som kan vara fördelaktig för dina transportbehov.Obromsad proffs släpvagn framför vindkraftverk

Välj rätt släpvagn i Haninge

Om du letar efter en släpvagn i Haninge har TrailerOnline ett omfattande sortiment att välja bland. Genom att jämföra våra olika modeller och kategorier kan du enkelt hitta en släpvagn som är anpassad efter dina behov. Vid valet mellan bromsade och obromsade släpvagnar är det viktigt att förstå några grundläggande skillnader.

Våra bromsade släpvagnar, som utmärker sig med högre säkerhetsstandarder, är perfekta för att transportera tung last. Å andra sidan erbjuder vi obromsade alternativ, ofta kallade EU-trailrar. Dessa är kostnadseffektiva och passar utmärkt för dem som inte har behov av att transportera stora och tunga föremål.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Stockholm och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Stockholm.


Jetski lastade på trailer bakom bil

Specialiserade släpvagnar och tillbehör

Hos TrailerOnline hittar du inte bara traditionella släpvagnar, utan även specialiserade varianter som båt- och biltrailrar. För varje ändamål, oavsett om det är transport av båtar, bilar eller skotrar, erbjuder vi en lämplig lösning. Utöver dessa har vi även skotersläp och entreprenadsläp i vårt sortiment, samt en rad andra tillval och tillbehör.

Till ditt släp kan du addera användbara tillval som kåpor, vinschar, uppkörsramper och extra däck för att säkerställa att ditt släp är redo för varje uppgift. Vi är stolta över att kunna erbjuda tillbehör som passar de flesta av släpvagnarna i vårt utbud.