Släpvagnar på Gotland Vi levererar där du bor

Släpvagnar på Gotland Vi levererar där du bor

Beställ din släpvagn på Gotland

Behöver du köpa en släpvagn på Gotland? Vår webbplats erbjuder en smidig beställningsprocess. Du hittar snabbt den modell du söker och kan få varan levererad till ett närliggande uthämtningsställe. Vårt sortiment inkluderar EU-trailrar, bil- och båttrailrar samt släpvagnar med högkvalitativa bromssystem.Släpvagn bakom bil med blå plastkåpa

Hitta rätt släpvagn för dina behov på Gotland

Ditt val av släpvagn bör baseras på de projekt och transporter du förväntar dig att använda den för. Om du söker en mångsidig transportlösning för att frakta en variation av föremål, bör du prioritera släpvagnens lastkapacitet. En släpvagn med bromsar erbjuder större flexibilitet och låter dig hantera tunga laster.

Om dina transportbehov främst omfattar lättare föremål som trädgårdsavfall eller byggmaterial, kan en EU-trailer vara tillräcklig. Dessa bromslösa modeller är också mer ekonomiska. För att göra en beställning från Gotland, besök vår webbplats, hitta den modell du önskar och lägg din order.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Hultsfred och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Hultsfred.


Minigrävare lastad på maskintrailer dragen av pickup

Från entreprenad till specialtransporter

För dig som söker en släpvagn på Gotland avsedd för entreprenadbranschen har vi en dedikerad sektion. Entreprenadsläpen är robust konstruerade för att klara av att transportera tung utrustning, som minigrävare och Bobcats. De är idealiska för dig med stora lastbehov som kräver en hållbar design.

På vår webbplats erbjuder vi även specialdesignade trailrar för transport av personbilar och båtar. Dessutom finns ett brett utbud av extrautrustning, perfekt för dem som behöver anpassade lösningar för unika transportbehov.