Släpvagnar i Göteborg Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Göteborg Vi levererar där du bor

Bred variation av släpvagnar i Göteborg

Vårt mål är att förenkla processen att hitta en släpvagn i Göteborg. Du har möjligheten att välja bland många olika modeller och sedan få din order levererad till det närmaste servicestället. Dessutom erbjuder vi de bästa tillbehören som finns på marknaden idag för att optimera din upplevelse.Svartlackerad skotersläpvagn bakom bil i höstmiljö

Hitta den rätta släpvagnen i Göteborg

Letar du efter den optimala släpvagnen i Göteborg? Vårt sortiment erbjuder allt från bromsade till obromsade EU-trailrar, vilket garanterar att du hittar rätt modell för dina behov. Välj bland robusta och pålitliga modeller som designats för att klara av både lätta och tunga laster.

För dig som behöver transportera större maskiner är våra maskintrailrar det bästa valet. Men om du endast ska frakta mindre fordon, såsom gräsklippare eller fyrhjulingar, erbjuder våra skotersläp en perfekt lösning. Dyk in i vårt utbud och välj den släpvagn som passar dina behov bäst.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Göteborg och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Göteborg.


Båt surrade på båttrailer på väg upp från vatten

Släpvagn för båt och bil

Om du önskar transportera din båt till och från sjön, är en båttrailer eller båtvagn ett utmärkt alternativ. Båttrailern möjliggör transporter över längre sträckor, medan båtvagnen erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att flytta båten kortare avstånd.

För transport av personbilar är biltrailern det självklara valet. I vårt omfattande sortiment hittar du också släpvagnar, både med och utan bromsar, som kan extrautrustas efter dina specifika behov.