Släpvagnar i Gävle Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Gävle Vi levererar där du bor

Hitta din släpvagn i Gävle

Att hitta en släpvagn i Gävle går snabbt så länge man vet vad man är ute efter. Hos oss kan du välja bland modeller med och utan bromsar, samt hitta en mängd specialsläp och tillbehör. Vi har alltid ett stort utbud av skotersläp, båttrailrar och maskinsläp att välja mellan.ATV släpvagn tippad med nedfälld bakläm

Specialanpassade släpvagnar i Gävle

I Gävle behöver du sällan bekymra dig om transporten när du väljer en släpvagn. Vi ser till att den levereras direkt till din närmaste terminal, där du enkelt kan hämta upp den. Med tanke på vårt omfattande sortiment av släpvagnar och trailrar är det viktigt att veta exakt vad man söker.

Många kunder vill bara ha en enkel släpvagn för sporadisk transport, som att föra trädgårdsavfall till tippen. För sådana ändamål är en EU-trailer ett utmärkt val. Dessa modeller kommer utan bromsar, kräver minimalt med underhåll, är skattefria och behöver inte registreras.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Gävle och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Gävle.


Högbyggd släpvagn som lastas med byggskivor från sidan av gaffeltruck

Välja rätt släpvagn i Gävle för tyngre laster

För dem som i Gävle söker en släpvagn med större lastkapacitet rekommenderar vi modeller utrustade med bromsar. Även om de kan kräva underhåll med jämna mellanrum, ger de möjlighet att transportera tyngre laster.

Dessa släpvagnar är idealiska för dem med varierande kapacitetsbehov, särskilt om lasten ibland består av fordon eller andra tunga objekt.