Släpvagnar i Falun Vi levererar där du bor

Släpvagnar i Falun Vi levererar där du bor

Brett utbud av släpvagnar i Falun

Är du på jakt efter en släpvagn i Falun? Här på vår sajt hittar du en mångfald av olika modeller. Vårt sortiment inkluderar båtvagnar, biltrailrar, obromsade och bromsade släpvagnar samt ett stort utbud av olika specialsläp. Dessutom kan vi erbjuda många olika typer av extrautrustning för att skräddarsy ditt släp enligt dina önskemål.Vitlackerad biltrailer av aluminium backom pickup

Vägledning för släpvagnsköp i Falun

När du letar efter en släpvagn i Falun är det viktigt att först identifiera vilken kategori av släpvagn som bäst uppfyller dina behov. Att välja en släpvagn anpassad för en specifik typ av transport ger bäst resultat. Om ditt primära syfte är att transportera mindre fordon som skotrar eller fyrhjulingar, är skotersläp sannolikt det bästa valet.

För de som jobbar inom entreprenad rekommenderas ett entreprenadsläp eller maskinsläp. Men om flexibilitet i användning är viktig, och du vill kunna använda din släpvagn för olika typer av transporter, då är ett allroundsläp ett idealiskt val. Dessa mångsidiga släpvagnar finns både som bromsade och obromsade modeller.

Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige
Snabba leveranser Vi levererar över hela Sverige

Rallybil på biltransport

Snabba leveranser

Att köpa släpvagn är enkelt. Många av våra släpvagnar finns i lager för omgående leverans.

Som företag kan du antingen leasa din släpvagn eller betala mot faktura. Privatpersoner kan välja att dela upp sin betalning räntefritt i upp till 24 månader.

Din nya släpvagn skickas till DB Schenker terminal i Borlänge och är vid avhämtning redo att tas i bruk direkt. Efter ett par dagar kommer ditt registreringsbevis från Transportstyrelsen hem i brevlådan.

Skriv in din adress i kartan nedan så visar vi dig närmaste vägen fram till DB Schenker terminal i Borlänge.


Bil med båttrailer på väg upp med båt ur vattnet

Vilket val passar dig bäst?

I allmänhet är en bromsad släpvagn lämplig för transport av tyngre och större föremål, medan en obromsad släpvagn inte kan bära lika mycket vikt. Den stora fördelen med obromsade släpvagnar är att de oftast är billigare i inköp och kräver mindre underhåll över tid.

Genom att utforska vår webbplats kan du lära dig mer om de olika modellerna och tillgängliga tillbehören. När du bestämt dig är det enkelt att placera din beställning direkt online.